Motion Milon heeft, ondanks de stilstand door de corona, in 2 jaar een stevige plaats in de sport / lifestyle branche weten te bemachtigen. “De groei in het eerste jaar verliep helemaal volgens planning maar toen kwam corona… Na de eerste lockdown trok het ledenaantal gelukkig weer snel aan. Mensen zijn bewuster met vitaliteit en weerbaarheid bezig, misschien juist wel door corona. Sport en voeding zijn daarbij de belangrijkste pijlers. Het blijft daarom ook onbegrijpelijk dat sportscholen zo lang dicht zitten” zegt eigenaresse Mariëlle. Net op het moment dat de schade van de eerste lockdown was ingehaald kwam er weer een lockdown. “Als startende ondernemer vielen wij ook nog eens buiten de boot voor ondersteunende maatregelen. Wij zijn dus wel op de proef gesteld afgelopen 2 jaar. Dit hadden wij niet gered zonder onze trouwe leden en het fijne team. Enorm dankbaar en trots ben ik op iedereen”

Sporten op eigen niveau
Iedereen kan op eigen niveau sporten en dat is zo mooi aan dit concept. De apparaten stellen zich, na een scan en een instelronde (met krachtmeting), automatisch in. De juiste zithouding, de juiste beweging en de juiste weerstand. Middels verantwoord trainen kun je je lichaam fit en sterk houden. “We horen regelmatig van onze leden dat trainen veel positieve effecten heeft op hun klachten en gezondheid. Dat is onze drijfveer om door te gaan op de weg die we ingeslagen zijn”. Tijd is vaak een argument waardoor sport er bij inschiet. Er is bijna geen sport waarin je in 35 minuten zo effectief traint als op de Milon Cirkel. “Wij maken het onze leden zo makkelijk en prettig mogelijk, om in een korte tijd zoveel mogelijk effect te bereiken. Je hebt dus geen tijdverlies en kunt optimaal trainen, met als resultaat een betere conditie, een sterker lichaam en een hogere vetverbranding. Kom je trouw 2x per week trainen en combineer je de training ook nog eens met ons uitgekiende voedingsprogramma, dan vliegen de kilo’s eraf”.

Voordelen van trainen bij Motion Milon:

  • Een training duurt slechts 35 minuten en is voor iedereen geschikt
  • Je traint altijd op je eigen niveau met steeds verschillende trainingsfases
  • Er is altijd begeleiding aanwezig
  • Je draait tegelijk door, je hoeft niet te wachten tot een apparaat vrij komt
  • Duidelijke eenrichtings route een schoonmaakprotocol en daardoor corona proof
  • Tot wel 30% meer resultaat dan bij een gewone sportschool
  • Je kunt binnen de openingstijden komen sporten wanneer je wilt
  • Gerichte adviezen middels de InBody lichaamsanalyse
  • Indien gewenst een voedingsprogramma incl. menu’s en coaching
  • 3 maand tevredenheidsgarantie

Weg met de corona kilo’s!
Voor extra afslankresultaat kan men ook voedingsprogramma’s volgen. Dit programma is gericht op het verhogen van de stofwisseling en dus zoveel mogelijk behoud van spieren. Je eet gezond en voldoende. Je ontvangt recepten afgestemd op jouw energie behoefte. De eetschema’s zijn erg makkelijk te volgen en het gezin kan gewoon mee eten. Je wordt begeleid, gecoacht en en gestimuleerd door een voedingscoach.

Lichaamsanalyse
Met de modernste technologieën kan naast het gewicht ook de hoeveelheid vet (o.a.visceraal vet), spiermassa en vocht in het lichaam gemeten worden. Bij crashdiëten verliezen mensen vaak veel vocht en spieren. Motion Milon richt zich op het vetpercentage en visceraal vet (ongezond buikvet) en vooral het energieker voelen!

Jubileum en heropeningsactie: Start met gratis buitensporten en een voedingsprogramma van 4 weken 

Velen zijn het thuiswerken en thuiszitten zat en willen de corona kilo’s kwijt. Ook zijn er mensen die aan hun conditie willen werken omdat zij corona hebben gehad. “Daarom hebben we nu een mooie actie waarbij het mogelijk is je nu al in te schrijven en tot de opening gratis deel te nemen aan buitensporten en een voedingsprogramma. Hiervoor plannen wij natuurlijk wel eerst een intake en stellen wij de apparaten op maat in, zodat iedereen weet wat ‘ie kan verwachten. Daarna kun je tot de heropening gratis meedoen aan buitentraining en krijg je ook een lichaamsanalyse en een maand voedingsbegeleiding op maat (online of telefonisch)“. 

Wil je nog niet inschrijven maar wel een lichaamsanalyse en een maand voedingsbegeleiding? Dan kan dat voor slechts € 65,-.

Grotestraat 25
8102 CD  Raalte
e info@motionmilon.nl
i www.motionmilon.nl

Door Redactie