p.s. en dat wordt gevierd met mooie acties…

“Eigenlijk had ik niet gedacht dat ik twaalf en een half jaar nadat ik voor mezelf begon, hier zou staan als ondernemer. In dit pand en vooral met zulke fijne medewerksters. Maar wát een mooie tijd en wat een fijne en vooral trouwe klanten hebben we”, zegt Mignon Berends eigenaresse van la Peau, bewogen. Ook al kan ze het zelf nog maar net geloven, haar schoonheidssalon bestaat dit jaar toch écht twaalf en een half jaar. Een mijlpaal kun je wel zeggen. Maar hoe is het ooit begonnen?

“Voordat ik voor mezelf begon, werkte ik als schoonheidsspecialiste in een salon in Deventer. De stille wens bestond om voor mezelf te beginnen. Maar niet met zomaar een schoonheidsalon. Ik was op zoek naar meer, maar vooral naar producten en methodes om de huid te verzorgen en vooral te verbeteren. Op een bepaald moment heb ik de stap gezet. Ik ben aan huis begonnen, of eigenlijk ‘aan het huis van mijn ouders’. Beneden in de kelder hebben we een salon gebouwd en hier heb ik vier jaar met enorm veel plezier gewerkt. Na deze vier jaar werd het te klein. De klantenkring breidde zich verder uit en ik moest noodzakelijkerwijs op zoek naar iets groters. Zo kwam ik terecht in het pand naast het VVV-kantoor aan de Varkensmarkt. Echter het werd drukker en drukker. Ik werkte zes dagen in de week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Dit kon niet langer zo doorgaan en daarom gingen we op zoek naar iets waar ik drie cabines kon plaatsen en medewerkers kon aannemen. Zo geschiedde… Inmiddels zijn we meer dan een decennium verder en ik moet mezelf zo nu en dan nog in mijn arm knijpen.”

Enthousiast vertelt Mignon dat ze de afgelopen jaren doet waar ze zo gelukkig van wordt. Maar nadrukkelijk zegt ze dat ze het niet zonder Manon en Mandy kan. Ze spreekt vol trots over haar beide medewerksters. “Ik kan volledig op hen bouwen, gespecialiseerd als ze zijn. En daar prijst ze zich enorm gelukkig mee: “We zijn een hecht team, beter had ik het niet kunnen wensen.” Verder lijken de dames een onophoudelijke ‘drive’ te bezitten. Iedere nieuwe ontwikkeling op het vlak van medische huidverbetering volgen ze op de voet. En op social media zien we dat ze met z’n drieën vaak cursussen en trajecten volgen om alle nieuwe kennis tot zich te nemen, waardoor er steeds weer nieuwe mogelijkheden beschikbaar zijn voor hun klanten. Dit najaar komt er een nieuwe vorm van mesogun therapie, wat dit inhoudt is nog een beetje een verrassing, maar de komende tijd laten de dames het zien op La Peau’s Facebook en Instagram. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten; het is de aller, allernieuwste techniek dat de werking van collageenvormende cellen stimuleert. Dit belooft wat..! Vergeet hen daarom niet te volgen.

———————

Omdat het een feestelijk jaar is, pakt La Peau uit met een aantal mooie aanbiedingen. 

Deze zijn geldig tot 31 oktober 2019.

——————-

Gelaatsbehandeling

Reserveert u voor uzelf voor 31 oktober een gelaatsbehandeling (Voorreinigen, epileren en verven wenkbrauwen evt. harsen bovenlip, borstelapparaat, oneffenheden verwijderen, gelaatsmassage, masker, lichte make-up) van 75 minuten, dan betaalt u geen € 81.00 maar € 69,00!
Deze actie is geldig tot 31 oktober 2019

——————-

Needler behandeling

Boek nu twee maal een Needler behandeling  (bestrijden van rimpels, kraaienpootjes, slechte huidstructuur, rimpels rondom bovenlip, contourverlies) voor € 249,00 i.p.v. € 300,00!
Deze actie is geldig tot 31 oktober 2019

———————

La Peau Salon de Beauté
Nieuwe Markt 6A
8102 CG Raalte
0572 851 167
www.lapeau.nl
info@lapeau.nl

Openingstijden:
Maandag: 9.00 – 21.30 uur
Dinsdag: 9.00 – 17.30 uur
Woensdag: 9.00 – 21.30 uur
Donderdag: 9.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 9.00 – 21.30 uur
Zaterdag: Gesloten

Inloopuren
Maandag t/m vrijdag : 13:00 – 13:30 uur
Maandag, woensdag en vrijdag : 17:00 – 17:30 uur

Door Redactie