Plandelen

Wandelen en rommel prikken op zaterdag 2 april aanvang 10.00 uur

Expositie Dorpshuus. Vrijheid!

75 jaar Vrijheid zou in het jaar 2020 groots gevierd worden met o.a. een expositie in het Dorpshuus. Hoe bizar dat wij toen die mogelijkheid niet hadden om elkaar te ontmoeten.

Dit belangrijke thema is nu alsnog aanleiding om te laten zien hoe 11 kunstenaars hun gedachten over vrijheid omgezet hebben in een kunstwerk.  Te zien van 1 april tot 28 mei 2022.  Vrijheid, een breed begrip, wat op veel manieren is weergegeven in beeldende kunst.

Kom kijken. Gratis toegang.

“Creatief voorjaar” workshop op maandag avond 11 april

Het Dorpshuus biedt een gezellige avond aan met 2 eenvoudige workshops.

Met koffie, thee iets lekkers.

Iedere deelnemer doet aan 2 verschillende workshops mee, er zijn dus twee rondes.

Alle twee voorjaars creaties worden door deelnemers gemaakt.

U gaat met het paas-raam van takken en de ring met bloemen naar huis.

€     14,-   inclusief materiaal,

Aanvang 19.30 uur  aanmelden aan de balie of workshops@dorpshuusheino.nl voor 5 april

Paas Bingo 14 april

Doe weer mee met onze jaarlijkse Paasbingo. De gebruikelijk mooie prijzen zijn weer te winnen. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een doosje eieren gratis. Voel je je lentefris? Kom dan met vrienden, familie, buren naar het Dorpshuus. Bingoman Evert Kruitbosch is ook weer van de partij.

Altijd een gezellige avond en wie weet ga je met een leuk geldbedrag of cadeaubonnen naar huis. Daarnaast is er een superronde met als hoofdprijs een mooie geldprijs variërend van 5 tot wel 150 euro. En tijdens de extra verloting heb je kans op veel nuttige prijzen. De kaarten voor de bingo kosten € 10,00. Hiervoor speel je negen rondes mee een krijg je een kop koffie of thee. De superronde kost € 2,50. We beginnen om 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur.

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *