Uit je hoofd, in je lijf. Wellicht herken je het: piekergedachtes, stress of het gevoel dat jouw lijf niet meewerkt. “Onze adem vertelt ons precies hoe het met ons gaat. Door je bewust te worden van je ademhaling en je adem als medicijn te gebruiken, ga je je weer energiek, zelfverzekerd en rustig voelen”, zegt Anne Dijsselhof.

“Het is zo jammer dat veel mensen te horen krijgen dat ze ‘maar moeten leren leven met hun klachten’ of ‘even rustig aan moeten doen’, terwijl de oplossing vaak in hun eigen ademhaling zit!” De 26-jarige Raaltese ontdekte per toeval de kracht van de adem. Ze kampte al jaren met vermoeidheid, huidproblemen en onzekerheid toen ze meedeed aan een adem- en ijsbadtraining. “Het leek me wel stoer, in zo’n ijsbad zitten. Maar tijdens die training ontdekte ik dat ik vooral vanuit mijn hoofd had geleefd in de jaren ervoor. Ik had geen idee hoe ik naar mijn lichaam en gevoel kon luisteren.”

De adem heeft die deur voor Anne geopend. Ze wist al snel dat ze deze kennis wilde doorgeven. Tijdens haar carrière als verpleegkundige volgde ze een opleiding tot vitaliteitscoach en later tot holistisch ademcoach. “Ik merkte dat vrijwel alle klachten bij mijn klanten beginnen bij een beperkt adempatroon.” We zijn vaak geneigd om pillen te slikken of onze klachten te accepteren, maar volgens Anne kun je met ademhaling ontzettend veel helen op fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel vlak.
De begeleiding van Anne is uniek en altijd afgestemd op jouw persoonlijke klachten en wensen. Ze start met een gratis en vrijblijvende online kennismaking. Daarna volgt een intakegesprek met aansluitend een ademsessie, waarin ze je leert om actief en bewust te ademen. “Je ruimt met een ademsessie interne blokkades op, waardoor de energie weer moeiteloos door je lichaam kan stromen.”

Anne biedt zowel losse sessies als langere trajecten aan. Daarnaast geeft ze ijsbadtrainingen. Het combineren van bepaalde ademhalingstechnieken met de kou van een ijsbad zorgt ervoor dat je weer leert verbinden met je lichaam in plaats van vast te blijven zitten in je hoofd. “Het geeft ook een enorme boost voor je zelfvertrouwen en je weerstand!” Door met jou terug naar de basis te gaan, doorbreek je samen met Anne het gevoel van vastzitten. “Je kunt echt binnen vier weken van je klachten af zijn en je weer energiek en kalm voelen, door simpelweg weer goed te leren ademen.”

Anne Dijsselhof
Lijster 75, Raalte
Tel. 06 – 83 79 72 06
info@annedijsselhof.nl
www.annedijsselhof.nl
Instagram: @annedijsselhof.nl

Door Redactie