‘Klanten komen en kopen graag in een winkel waar alles klopt’

Naast Bedrijfsadvies en Flexibele arbeid is Adende al vele jaren actief in winkelinrichting en inte-rieurbouw. Waar de tak Bedrijfsadvies bedrijven naar een hoger niveau tilt en Flexibele arbeid altijd voor de juiste mensen op de juiste plek gaat, monteert en levert Interieur & Montage de meest praktische winkelinrichting en sfeervolle interieurbouw aan (inter)nationale winkelketens en winkeliers. “Klanten komen en kopen graag in een winkel waar alles klopt”, vertelt vestigingsmanager Thije Bannink. “Wij hebben alle expertise in huis om met veel passie en maatwerk de meest optimale klantbeleving te creëren.”

Adende Interieur & Montage is hét adres voor winkelinrichting en interieurbouw, maar ook voor assortimentswisselingen en het plaatsen van demo-presentaties. “Altijd draait het om klantbeleving, vaak tot in het kleinste detail doorgevoerd”, aldus Thije. “Dat doen wij op basis van een door ons opgesteld ontwerp, maar ook leveren wij ervaren shopsupportmedewerkers, montagemedewerkers, timmerlieden, interieurbouwers en ombouwcoördinatoren aan winkelketens, winkelinrichters en interieurbouwers ter ondersteuning van hun projecten. Zo is elke opdracht bij ons in goede handen.”

Betrokken mensen
Het team van Adende Interieur & Montage bestaat uit zo’n zestig betrokken medewerkers, waar nodig aangevuld met gekwalificeerde krachten vanuit de eigen tak Flexibele arbeid. “De betrokkenheid van onze mensen vertaalt zich op de werkvloer in het optimaal meedenken bij de realisatie van het maatwerk, waarmee wij ons van anderen weten te onderscheiden”, licht Thije toe. “Onze Sallandse mentaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit maakt dat iedere opdrachtgever – groot en klein – erop kan vertrouwen dat wij binnen de gestelde deadline altijd de gewenste kwaliteit leveren”.

Mooie uitdaging
Adende Interieur & Montage weet zich in het realiseren van de meest praktische winkelinrichting en sfeervolle interieurbouw dus altijd gesteund door betrokken medewerkers die vol trots en passie achter hun bedrijf staan en er iedere dag echt iets van weten te maken. “Het blijft mooi om iedereen iedere week volgens een strakke planning op locatie te krijgen, om te zien hoe onze mensen met de tekening in de hand aan de slag gaan tot het klaar is, vaak zonder een telefoontje te hoeven plegen”, gaat Thije verder. “Die loyaliteit, werklust en kwaliteit maken dat wij ook altijd ons best blijven doen om opdrachten binnen te halen waar onze mensen zichtbaar van genieten.”

Meer ruimte
Met simpelweg hard werken is Adende Interieur & Montage in zeven jaar enorm gegroeid, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Om aan de wensen van opdrachtgevers te kunnen blijven voldoen, verhuist een gedeelte van de Adende Groep binnenkort naar Mariënheem. “Daar hebben wij de beschikking over extra kantoorruimte en een werkplaats met voldoende ruimte voor de (voor)montage.” Met beide benen op de grond blijft Adende hoog inzetten op de kwaliteit en extra groei in een continue veranderende retailmarkt. “Het is en blijft gewoon een prachtig vak!”

Adende Groep  |  Heesweg 19  |  8102 HJ Raalte

t 0572 – 331968  |  e info@adende.nl  |  i www.adende.nl

 

Door Redactie