Bijna thuis… Net voordat je het dorp Raalte binnenrijdt, doemt daar de prominente luifel in Shellkleuren op. Dat je bij dit multifunctionele en ultramoderne tankstation ‘De Poort van Raalte’ kunt tanken, je auto kunt wassen en lekker kunt lunchen, weet men in de regio inmiddels wel. Minder bekend is dat OQ Value hier achter zit; een landelijke organisatie met meer dan 125 enthousiaste medewerkers. En omdat OQ Value een dynamische en snelgroeiende organisatie is, worden dat er steeds meer.

Van klein familiebedrijf naar grote organisatie

OQ value is officieel distributeur van Shell smeermiddelen en brandstoffen. Naast deze producten leveren zij koelvloeistoffen, AdBlue- OptiSpray en aanverwante producten voor de zakelijke markt.

HR manager Sharlene Jansen Holleboom (28): “OQ Value is in september 2008 ontstaan door de overname van 2 familiebedrijven, maar we zijn in de loop der jaren niet stil blijven zitten. Op dit moment hebben we 16 tankstations en 5 vestigingen door het hele land, waarvan één op de bovenverdieping van tankstation Shell Poort van Raalte zit.

Met ruim 125 medewerkers is OQ Value echt geen kleine organisatie meer. Toch is de gemoedelijke sfeer gebleven; we vormen een hecht team, waarin het fijn samenwerken is.”

Vanuit Raalte wordt de ICT geregeld voor alle vestigingen. Ook de Energietransitie manager heeft in Raalte haar vaste standplaats, net als een aantal collega’s voor de administratie, commerciële binnendienst, accountmanagers en planning. “Voor de medewerkers van de lunchroom en shop houden wij ook graag een bureau vrij: zij kunnen hier hun administratie doen en de roosters maken”, zegt Sharlene.

Een potje sjoelen, altijd leuk!

Omdat ze zelf ook op de vestiging in Raalte werkt, kan Sharlene meepraten over de goede sfeer: “Ik ga met plezier naar mijn werk, het is altijd gezellig. We lunchen samen of lopen een rondje tussen de middag. Bij wat minder weer sjoelen we een potje, een leuke manier om even achter de computer weg te zijn en het hoofd leeg te maken. Daarnaast is er de vrijdagmiddagborrel om bij te kletsen en de week door te nemen, we hebben een gezamenlijke kerstborrel en een zomerbarbecue. Verder pakt OQ Value nog één keer per jaar flink uit met een groot bedrijfsfeest voor alle medewerkers. Als dat geen teambuilding is…”

Ben je ambitieus? Dan krijg je bij ons volop kansen om door te groeien
Kenmerkend voor OQ Value is de ruimte die er is voor persoonlijke ontwikkeling. Sharlene: “Als je ambitieus bent, liggen er bij ons volop kansen. Een opleiding of doorgroeien in een andere functie: alles is mogelijk. Een mooi voorbeeld is mijn collega Mandy Jansen uit Sas van Gent. Zij studeerde in 2021 af bij OQ Value en bleef. Inmiddels is ze Logistiek manager en maakt ze deel uit van het MT.

We hebben meer jong talent in huis, zowel mannen als vrouwen, maar er werken ook veel ervaren krachten. Dit jaar is een aantal mensen al 12,5 jaar in dienst, mensen hebben het dus echt naar hun zin bij OQ Value en daar zijn we best een beetje trots op!

OQ Value groeit door! Kom jij ons team versterken?

Wil je ook in een dynamische organisatie werken, waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid? OQ Value is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s die ons team willen versterken. In Raalte hebben wij de volgende vacatures:

• Planner Brandstoflogistiek (OQ Value Raalte)
• Shopmedewerker tankstation Shell Poort van Raalte
• Lunchroommedewerker tankstation Shell Poort van Raalte

Solliciteer! Ga snel naar www.oqvalue.nl/vacatures
Wil je nog meer informatie over ons of de werkzaamheden of wil je direct op gesprek komen? Schroom dan niet, stuur een mail naar personeel@oqvalue.nl Of bel met Sharlene Jansen Holleboom, ze is bereikbaar via 088 – 45 46 434.
Shell Poort van Raalte | Nieuwe Deventerweg 17 | 8101 PM Raalte

Door Redactie