Altijd al gedroomd van dansen op de betoverende klanken van de Argentijnse tango? Je kunt binnenkort je passie voor dans en muziek combineren in Zwolle. De Argentijnse tango is een dans vol emotie en verbinding, en iedereen kan het leren. Tango Azul Zwolle biedt lessen aan onder leiding van de ervaren dansleraar Hans van de Brink en zijn partner Nanny Wolfs, zowel voor beginners als gevorderden.

Op zondag 1 oktober worden er gratis proeflessen gegeven in Domusica Zwolle. Gevorderde dansers kunnen om 14.15 uur deelnemen, terwijl beginners om 16.00 uur van harte welkom zijn. Die middag is er ook een maandelijkse Salon, waar tango-liefhebbers gezellig kunnen dansen op muziek van een DJ. Deelnemers aan de proeflessen kunnen meteen de sfeer proeven, de danservaring delen en genieten van de gezelligheid.

Voor degenen die niet op zondag kunnen, is er op donderdag 5 oktober nog een proefles. Beginners kunnen vanaf 19.30 uur langskomen, terwijl gevorderde dansers om 20.45 uur welkom zijn op het Landstede Sportcentrum, Hogeland 10 te Zwolle.

Tijdens de proeflessen maak je kennis met de basis van de Argentijnse tango, leer je de eerste passen en variaties, en kun je aan het einde van de les al een stukje tango dansen.

De cursus bestaat uit 12 lessen van 75 minuten en wordt op donderdagavonden aangeboden in het Landstede Sportcentrum. Voor meer informatie of om je aan te melden voor een proefles, stuur een e-mail naar Tangoazul2020@gmail.com en volg hen op Facebook.

Door Redactie