Automation Experts is een zelfstandig all-rond technisch installatiebedrijf dat zich richt op het realiseren van besturingsinstallaties t.b.v. machine- en procesautomatisering.

Technische automatisering vraagt veel kennis en kunde van verschillende werkgebieden. Naast de kennis om machine- en productieprocessen om te kunnen zetten naar elektrotechnische specificatie wordt dit ook gevraagd van softwaretoepassingen, panelenbouw en bekabeling. Onze diensten zijn zeer gevarieerd, onze opdrachtgevers zijn zeer divers. Van machinebouwers tot productiebedrijven en van automotive tot veevoeder of van kunststoffenindustrie tot recyclingprocessen.

Onze sterkste punt is het gehele project te beheersen, van engineering tekenen, PLC software ontwikkeling, bouwen van besturingspanelen en bekabeling. Behalve het bekabelen vinden alle werkzaamheden plaats in ons bedrijf te Raalte. Het bekabelen is project afhankelijk. Soms is het lokaal of in de buurt maar verder weg, bijvoorbeeld buitenlandse projecten komt ook regelmatig voor. Bij Automation Experts kennen we elkaar allemaal persoonlijk en is iedereen even belangrijk. Doordat er veel verschillende functies zijn heeft iedereen een eigen taak maar werkt men toch samen met anderen voor het totale resultaat. We willen graag langdurige relaties met onze werknemers, de meeste mensen hebben een dienstverband van meer dan 5 jaar.

Onze werknemers kunnen we het volgende bieden
-interessante en afwisselende werk.
-goede salariëring volgens CAO+ en secundaire arbeidsvoorwaarden
-prettige collega’s en werkomgeving
-goede doorgroei- en doorstroommogelijkheden.
-opleidingsmogelijkheden, we zijn een erkend leerbedrijf.
-persoonlijke benadering.

Wij hebben de volgende vacatures:

Leerling monteur
Voor onze projecten zijn we op zoek naar leerling installatie monteurs die kan assisteren bij de aanleg van installaties. Opleidingsniveau minimaal Nivo-2. Je komt bij Automation Experts in aanraking met zeer veel verschillende installaties zodat je een breder ervaring en kennis kunt op doen. Ook BBL-ers zijn van harte welkom

Monteur
Voor onze projecten zijn we op zoek naar all-roundinstallatiemonteurs. Je werkt in een teamverband aan projecten en zorgt samen met andere monteurs en soms onder een leidinggevende projecten en soms zelfstandig aan projecten. Een functie met doorgroeimogelijkheden naar leidinggevende monteur. Opleidingsniveau minimaal niveau 3 en 4 jaar ervaring.

Automation Experts BV
Heesweg 4a, Raalte
Tel. 0572 – 353080
info@automationexperts.nl
www.automationexperts.nl

Door Redactie