‘Uitzendbureau Salland begrijpt  wat wij nodig hebben’

Azerty is een hard groeiend bedrijf en als specialist in IT-hardware voor experts altijd met de dag van morgen bezig. “Met oprechte aandacht voor onze klanten en medewerkers leveren wij kwaliteit en service voor een logische prijs”, vertellen directeur Jeroen te Wierik en HR manager Francisca Peters. “De komende drie jaar willen wij verviervoudigen, wat natuurlijk veranderingen met zich meebrengt voor de structuur en ontwikkeling van onze organisatie. Uitzendbureau Salland is de aangewezen partij om ons met hun HR advies de gewenste ondersteuning te bieden.” 

Sinds de oprichting in 2004 heeft Azerty al een enorme groei doorgemaakt. De huidige ambitie maakt het echter onmogelijk om op dezelfde manier te blijven werken. “Wij zijn prima in staat om te zien dat wij de expertise missen om een dergelijke organisatieverandering in goede banen te leiden. Wij nemen graag al onze medewerkers mee in de verandering door ze op de goede plek te zetten met alle kansen om te groeien. Daarnaast verdienen ook de medewerkers die niet meegaan in de ontwikkeling van onze organisatie goede begeleiding. Dat kan gevoelig liggen, maar zal met de inzet van een derde partij eerder tot acceptatie leiden.” HR manager Francisca speelt natuurlijk een cruciale rol in de ontwikkeling van de organisatie en zal vanuit haar kennis de adviezen van Uitzendbureau Salland op waarde weten te schatten.

Persoonlijke aandacht 
Structuurverandering of niet, bij Azerty staat de mens altijd centraal. Dat vertaalt zich ook heel bewust in werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Het zit in ons DNA, in het Sallandse Noaberschap dat voelt als een warme jas. Ieder mens is uniek, ziet kansen, wil groeien en heeft behoefte aan persoonlijke aandacht. Dat gunnen wij niet alleen onze klanten, maar zeker ook onze eigen medewerkers.” Al eerder creëerde Azerty werkplekken voor zogeheten Wajong medewerkers. Met opnieuw een plek beschikbaar, schoof Uitzendbureau Salland onlangs een kandidaat naar voren. “Op dit moment loopt de proefplaatsing van twee maanden, waarna wij de kandidaat bij een goed gevoel van beide kanten zelf in dienst nemen.”

Soepele samenwerking 
Naast advies en bemiddeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, belt Azerty ook voor uitzendkrachten met Uitzendbureau Salland. “Wij zijn niet een organisatie waar je zo maar iemand kunt invliegen, maar bij pieken of ziekte kan een uitzendkracht met minimale inwerktijd prima aan de slag in ons magazijn. En Uitzendbureau Salland weet te leveren, ook als wij vroeg in de ochtend bellen dat wij zo snel mogelijk iemand nodig hebben.” Op alle fronten is Azerty tevreden over de samenwerking met Uitzendbureau Salland. “Zij begrijpen wat wij doen en wat wij nodig hebben. Ook zien zij wanneer expertise mist en schromen niet om er in ons belang iemand anders bij te halen en dat alles met een enthousiasme en gedrevenheid dat alle vertrouwen schept.”

Goed werkgeverschap 
Het mag duidelijk zijn dat goed werkgeverschap bij Azerty hoog in het vaandel staat en dat begint al aan de voordeur wanneer iemand komt solliciteren op één van de vacatures die altijd op hun website te vinden zijn. “Het voelt goed om in ons werkgeverschap een betrokken partner als Uitzendbureau Salland aan onze zijde te hebben. Met de feestdagen in het vooruitzicht wensen wij iedereen fijne dagen om vervolgens ook in het nieuwe jaar te investeren in een goede relatie met al onze klanten, medewerkers en Uitzendbureau Salland.”

 

Salland Groep – Uitzendbureau Salland
Boeierstraat 9
8102 HS Raalte
0572 – 354050
info@uitzendbureausalland.nl
www.uitzendbureausalland.nl

Door Redactie