Altijd een gezellige avond en wie weet ga je met een leuk geldbedrag of cadeaubonnen naar huis. Daarnaast is er een superronde met als hoofdprijs een mooie geldprijs variërend van 5 tot misschien  wel 150 euro. En tijdens de extra verloting heb je kans op veel nuttige prijzen. De kaarten voor de bingo kosten € 10,00. Hiervoor speel je negen rondes mee een krijg je een kop koffie of thee. De superronde kost € 2,50. We beginnen om 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur.

Elke donderdagmorgen Handwerk café
Elke donderdagmiddag Koersbal

Ontmoeting in Eigen Dorp

Op elke woensdagmorgen vanaf 10.00 uur drinken we samen koffie en het 2de kopje is hierbij gratis en in de oneven weken zal er ook weer Gouwe Ouwe zijn. Samen muziek luisteren en natuurlijk kun je je favoriete muziek aanvragen. Ook in de zomer jaar gaan we verder met deze morgen om gewoon gezellig bij elkaar te komen. Mar ook is er gelegenheid om een spel te doen of samen te gaan sjoelen.

4 juni en 2 juli Plandelen

Samen het dorp mooi houden door rotzooi te prikken. Je gaat samen op paden na afloop is er koffie en wat lekkers.

24 juni Soep café

Het doel van het Soepcafé is het versterken van de sociale contacten. Onder het nuttigen van een kop soep en in een ongedwongen sfeer is het makkelijk nieuwe contacten te maken.

Er wordt vooral gewerkt met producten die niet meer in de winkel verkocht kunnen worden maar nog heel goed te eten zijn. Onze koks maken er iets lekkers van en zo draagt het Soepcafé bij aan een duurzame samenleving.

Er worden zeker twee soorten maaltijdsoep geserveerd, afhankelijk van de producten die dan geleverd worden. Stokbrood met kruidenboter staat ook op het menu en misschien wel een toetje. U kunt aan de bar van het Dorpshuus een drankje bestellen, dit is voor eigen rekening. Voor de maaltijd zelf wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

De vrije inloop is vanaf 17.00 uur. U bent van harte welkom.

Door Redactie