De Heinose Pompdagen en andere feesten zijn weer achter de rug, tijd voor Stichting Live Music Heino om het muziekstokje over te nemen. Het eerste optreden staat gepland voor zaterdag 14 oktober. Op die datum zal de band Non Blond Bowie optreden in de Nicolaas-kerk. Deze band bestaat uit 5 muzikanten en brengt de beste nummers uit het repertoire van de Thin White Duke, zoals Bowie ook wel wordt genoemd, met een geweldige blazerssectie.

Het gehele oeuvre van Bowie komt aan bod, van de Ziggy Stardust Rock ‘n Roll-tijd tot aan Bowie’s laatste meesterwerk: Blackstar, het album dat vlak voor zijn overlijden (januari 2016) verscheen. En het gaat dan bijvoorbeeld om wereldhits als Space Oddity, Changes, Life on Mars?, Ziggy Stardust, Let’s dance en Heroes.
Non blond BOWIE is dé Bowie tribute-band van Nederland, dus kom kijken & luisteren op 14 oktober in de Nicolaaskerk in Heino. Kerk open om 19.30 uur, aanvang voorprogramma 20.00 uur, aanvang optreden Non blond BOWIE 21.00 uur. Wees op tijd, want het optreden begint spectaculair! De voorverkoop bij de Smulbaai Heino en Schulten Lederwaren Raalte. De kaarten kosten in de voorverkoop
€ 17,50 en aan de kassa € 22,50.

Op 25 november treedt The U2 Tribute op. Ook dit optreden zal plaatsvinden in de Nicolaaskerk. Dit is niet zo maar een U2-tribute-band, het is de meest ervaren U2-Tributeband van Europa. Al meer dan 15 jaar levert deze band absolute topkwaliteit als het gaat om de muziek en de show van U2. Meer dan 250 optredens hebben zij al op hun naam staan! Een 2 uren durende liveshow met louter hoogtepunten uit het ruime repertoire van de Ierse superband U2. Opzwepende meezingers, afgewisseld met krachtige rocknummers en prachtige ballades. Geweldig dus dat deze band komt optreden in Heino, voor de echte liefhebbers!
Zaterdag 25 november, kerk open om 19.30 uur, aanvang voorprogramma 20.00 uur, aanvang optreden The U2 Tribute 21.00 uur. Wees op tijd, mis geen seconde van de show! De voorverkoop start op zaterdag 28 oktober bij de Smulbaai Heino en Schulten Lederwaren Raalte. De kaarten kosten in de voorverkoop € 17,50 en aan de kassa € 22,50.

En alvast noteren:
29 december: Flurk Long Versions (vinyl) in Theater Podium Heino
30 december: Top 2000 Podium in Theater Podium Heino
Voor meer info: www.live-music-heino.nl

Door Redactie