HEINO – Wij (Esther Strijtveen, Carmen Rosink, Iris Kemper) uit Heino organiseren op 8 april 2023 een closet sale in het Dorpshuus in Heino. Door de vele online web shops en kledingwinkels in de omgeving merkte wij dat je veel kleding hebt die je amper tot niet hebt gedragen. We hoorde in onze omgeving dat meer vrouwen hier tegen aanliepen.

Het leek ons leuk om in het kader van duurzaamheid een closet sale te organisen waarbij vrouwen onderling kleding voor klein prijsje van elkaar kunnen kopen of met elkaar kunnen ruilen. Het concept is om enerzijds dat vrouwen tweedehandskleding kunnen kopen van vrouwen die hier in de buurt wonen en anderzijds om nieuwe merken leren kennen. Hierdoor draag je bij aan het milieu en het is ook nog een leuk voor je portemonnee. Tevens kun je exclusieve vintage items vinden waar je ander niet mee ziet lopen. Je bent welkom om er ook te komen staan met een kraam, alleen of samen met vriendin, familielid of buurvrouw, maar bent natuurlijk ook harstikke welkom om te komen shoppen of rond te neuzen. Wie weet loop jij straks te stralen in een super betaalbare outfit!

De closet sale wordt gehouden op 8 april 2023 in het Dorpshuus in Heino van 14 tot 5. Een kleine ruimte/kraam van 2 meter kost 7.50 en een grote ruimte/kraam van 4 meter kost 15 euro. Je kunt de kosten delen bijvoorbeeld door samen met een bekende mee te doen.

Voor meer informatie of het opgeven voor een kraam kun je mailen naar clostersaleheino@hotmail.com

 

Door Redactie