˝Wij zijn blij dat we vanaf 1 juli weer open mochten! Alles is in het werk gesteld om de veiligheid te garanderen. In het pand is een zeer goed luchtventilatiesysteem, een duidelijke routing en royale afstand tussen de diverse toestellen˝, aldus eigenaresse Mariëlle Nahuis.

Veilig trainen met volautomatische fitnessapparaten
Sporters lopen elkaar niet in de weg, iedereen draait tegelijk door. Daarnaast stelt het apparaat zich, d.m.v. een chip, automatisch in naar jouw lichaam en persoonlijk trainingsniveau. M.u.v. de handgrepen hoef je dus niets aan te raken. De rusttijd tussen de apparaten is verlengd, zodat er genoeg tijd is om die handgrepen schoon te maken. Veilig sporten kan dus! En leden vinden het zeer prettig dat zij nog steeds zonder afspraak kunnen komen sporten.

“Juist deze situatie maakt ons weer bewust van het feit hoe belangrijk het is te sporten en op je gewicht te letten”
“Want als je fit bent en een gezond gewicht hebt, heb je een betere weerstand tegen virussen”, aldus Nahuis. Het immuunsysteem van mensen met overwicht is vaak ontregelt. En juist dat immuunsysteem valt normaal gesproken virussen aan. “Als je een gezond gewicht hebt, werkt dat immuunsysteem beter en heb je een milder ziekteverloop.” Overgewicht komt veel voor en het behalen en behouden van een gezond gewicht is voor veel mensen een strijd.

Verkeerd diëten maakt dik!
Wetenschappers hebben vastgesteld dat het volgen van verkeerde diëten (en het vele diëten) wellicht aan de basis ligt van het toenemende probleem van overgewicht. Bij veel diëten verliest men vooral vocht en spiermassa en wordt de stofwisseling flink vertraagd.

Hoe reageert ons lichaam als we gaan diëten? De eerste kilo’s vliegen eraf doordat we minder calorieën binnen krijgen. De volgende kilo’s gaan er echter steeds langzamer af. We moeten steeds minder gaan eten of nog langer sporten om nog wat meer gewicht te verliezen. Wat is er aan de hand? Ons lichaam heeft zich aangepast aan de verminderde calorie-inname! Om zich te beschermen wordt het lichaam zuiniger, de stofwisseling vertraagt. Het lichaam breekt spieren af, die niet of onvoldoende gebruikt worden. Spieren zijn namelijk energieverslinders. Naarmate we meer spiermassa verliezen, vertraagt onze stofwisseling en verbranden we minder vet.

De Milon Cirkel verhoogt de stofwisseling
De stofwisseling kun je o.a. verhogen door de juiste oefeningen en voeding. Sportwetenschappers ontwikkelden in Duitsland de Milon Cirkel. Deze Cirkel bestaat uit een goed doordachte combinatie van kracht- en conditieoefeningen waarbij, in een zo kort mogelijke tijd, de stofwisseling verhoogd wordt. De training verhoogt in 35 minuten de stofwisseling 15x meer dan een gewone fitnesstraining die dubbel zo lang duurt! Bewezen is dat de Milon Cirkel tot 40% meer rendement oplevert dan reguliere fitness.

Niet op dieet maar een levenstijlverbetering!
“Voor extra afslankresultaat kun je bij ons voedingsprogramma’s volgen. Dit programma is gericht op het verhogen van de stofwisseling en dus zoveel mogelijk behoud van spieren. Je eet gezond en voldoende volgens een uitgekiend voedingspatroon“.

Je ontvangt recepten afgestemd op jouw energie behoefte. De eetschema’s zijn erg makkelijk te volgen. Je wordt begeleid, gecoacht en gestimuleerd door een voedingscoach. 2 Wekelijks zijn er weeg- en meetmomenten, met aan het begin en aan het eind een volledige lichaamsanalyse. Met de modernste technologieën kan nu naast het gewicht ook de hoeveelheid vet (visceraal vet), spiermassa en vocht in het lichaam gemeten worden. De eerstvolgende challenge start op dinsdag 1 september.

Grotestraat 25
8102 CD  Raalte
info@motionmilon.nl
www.motionmilon.nl

Door Redactie