Per 1 juli wordt Danny van Manen de nieuwe eigenaar van Phone House Raalte in de Marktstraat. Voor de klanten verandert er weinig, zegt hij. “Met frisse energie, maar met dezelfde vertrouwde service blijven we onze klanten van persoonlijk advies voorzien.”

Danny werkt al enkele jaren bij Phone House. Na een MBO-opleiding detailhandel te hebben afgerond, werkte hij vanaf zijn 21ste eerst een tiental jaren voor een keten in elektronica-producten, voordat hij bij Phone House in dienst trad. “Ik wist meteen dat ik me thuis voelde op de winkelvloer, het past bij me”, zegt hij. “Wat ik er mooi aan vind? Je kunt in direct contact je klanten helpen met het probleem dat ze je voorleggen en oplossingen bieden. Het gaat altijd om maatwerk, dus ook goed advies over de keuzemogelijkheden is belangrijk.”

Danny werkte tot 2021 in de Phone House-vestiging in Rijssen en de laatste twee jaar in de plaats waar hij opgroeide. “Ik had al langer de ambitie om als zelfstandig ondernemer verder te gaan”, vertelt hij. “Dat ik nu de kans krijg om de vestiging in mijn eigen woonplaats te leiden, maakt het natuurlijk des te mooier. Ik ken veel mensen en heb dus mijn eigen lokale netwerk.” Phone House is een coöperatie van lokale franchise-ondernemers, die met gebruikmaking van de naam en van het aanbod van Phone House inspeelt op de lokale markt.

“Je kunt binnen deze formule je eigen ideeën vormgeven”, aldus Danny. “In de basis is dit een solide vestiging, maar ik ben wel van plan het assortiment te verbreden. Zo wil ik meer nadruk leggen op o.a. audio (oordoopjes, speakers etc.), autohouders, fietshouders en fasion cases. Men luistert steeds meer naar muziek via de bekende platformen (Spotify, Apple Music etc.) en de (her)opkomst van de Podcast zorgt er mede voor dat audioproducten steeds gewilder zijn.

In de basis blijft de winkel hetzelfde. Ook Danny’s collega Juan Carlos Neuteboom blijft een vertrouwde verschijning in de zaak. De core-business van Phone House Raalte blijft telefonie: een groot aanbod aan de nieuwste en populairste smartphones van o.a. Apple, Samsung en OPPO, met abonnementen van vrijwel alle providers, maar ook SIM-only. Phone House biedt naast reguliere (particuliere) abonnementen ook zakelijke abonnementen voor mobiel én voor op de zaak. Wat veel mensen niet weten is dat een zakelijk (mobiel) abonnement voor klanten met een KVK vaak een interessante optie is. Ook daarin geven we uiteraard onafhankelijk advies.”

Ook geeft Phone House uitgebreide informatie en advies over netwerken, glasvezel en alles-in-één pakketten: internet, bellen en tv van één provider. “We kijken in overleg altijd naar wat het beste bij de klant past. We nemen graag de tijd voor een goed advies”, besluit Danny.

Phone House Raalte,
Marktstraat 6, Raalte
Tel. 0572 365 000
raalte@phonehouse.nl

Door Redactie