Workshop: Laat je inspireren en vergroot je kansen op een droombaan!

Op maandag 27 november om 14.00 uur biedt de Bibliotheek Salland, vestiging Ommen, een gratis workshop voor iedereen die werk zoekt of wil werken aan diens carrière. Trainer en loopbaancoach Pieter Koevoets vertelt alles over de arbeidsmarkt van nu en de toekomst en biedt inzicht en motivatie.

De arbeidsmarkt is bijzonder dynamisch op dit moment. Er gaan veel banen verloren, maar er zijn ook volop nieuwe kansen. Werkgevers beginnen langzamerhand anders naar kandidaten te kijken en passen nieuwe wervingsmethoden toe.

Workshopleider Pieter Koevoets is een ervaren trainer en loopbaancoach. Hij neemt je tijdens deze live workshop in de Bibliotheek in Ommen mee in de huidige arbeidsmarkt. Met tips, inzichten en ruimte voor vragen weet hij als geen ander baanzoekers, maar ook zzp’ers die meer werk zoeken, te enthousiasmeren. Volgens Koevoets zijn er heel veel aspecten van het solliciteren waar je zelf meer invloed op hebt dan je denkt. Jezelf als sollicitant profileren met lef is een van de uitgangspunten in de workshop.

De workshop is gratis; aanmelden is vereist en kan via www.bibliotheeksalland.nl/droombaan.

Achtergrond

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Dit najaar zijn er in totaal 12 workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met JobOn. De grotendeels online activiteiten bieden inspiratie voor iedereen die zich wil ontwikkelen op loopbaangebied. Onderwerpen als mentale veerkracht, netwerken, storytelling en werkgeluk komen aan bod.

Door Redactie