Wij houden van hout! Zagen, timmeren, boren, lijmen en beitsen. Midden in Heeten staat onze stoere Houtwerkplaats. Wij werken graag met onze handen en wij kunnen van alles maken van hout. Zo maken wij vogelhuisjes, tuinmeubelen en nog veel meer. 

Meubels van hout
We zien allemaal weer uit naar het voorjaar en dan is het heel fijn om een leuke tuinset te hebben en te genieten van het weertje. Wij kunnen een tuinbank van steigerhout maken voor in de tuin. Dit kan ook met bijpassende hocker. Wij maken deze producten voor je op maat, dus daarvoor moet je wel even contact met ons opnemen. 

Vogelhuisjes en nestkastjes
We maken ook vogelhuisjes en nestkastjes in verschillende soorten en maten. Met de nestkastjes kun je ervoor zorgen dat koolmeesjes en andere vogels in je tuin komen en deze helpen om de overlast van de eikenprocessierups terug te dringen. 

Kaarsenmakerij
Naast hout maken we bij de Houtwerkplaats ook de mooiste kaarsen. Ben jij gek op lekkere geuren en kleuren, dan is dit misschien wel een leuke werkplek voor jou. De kaarsen zijn ook leuk om cadeau te geven. 

Ben je benieuwd naar onze producten?
Neem dan eens een kijkje in één van onze winkels waar we deze producten verkopen of koop online. Heb je een eigen idee? Neem dan contact op met de Houtwerkplaats.  

Houtwerkplaats
Dorpstraat 51A, Heeten.
Vraag? Mail naar werkplaats@deparabool.nl of bel 0572-382769.

Winkels
Paraboolwinkel & Koffiecorner Passage 4, Raalte
Mosterdfabriek Walstraat 64, Deventer
Het Groene Erf Oerdijk 108, Schalkhaar
Bakkerij & Buurtwinkel Bouwhuisplan 1, Broekland
Bakkerij & Buurtwinkel De Veenhorst 2, Mariënheem
De Noaber Landrechtweg 2, Raalte  

www.deparabool.nl
Volg ons op Facebook via @deparabool

Door Redactie