Wil je het nieuwe jaar fris en sportief beginnen? Schrijf je dan in voor de VV Heino Winterloop op 6 januari. Kies uit de afstanden 1 km, 2,5 km, 5 km of 10 km. Fitclub Enjoy verzorgt een gezamenlijke warming-up en een DJ zorgt voor extra sfeer. De inschrijving is nu geopend op www.mijninschrijving.nl.

Speciaal voor de jonge deelnemers zijn er twee afstanden: 1 km voor lopers tot en met 9 jaar en 2,5 km voor deelnemers tot en met 12 jaar. Volwassenen en oudere jeugd kunnen kiezen uit de 5 km en 10 km. De prijsuitreiking en verloting vinden plaats in de kantine van VV Heino. Teams met de grootste deelname maken kans op een leuke prijs, mits er minimaal zeven leden meedoen.

Dit jaar is de Winterloop extra bijzonder door de deelname van tientallen jongeren van Summercamp de Schaarshoek, waar minderjarige asielzoekers worden opgevangen. Om de jongeren goed voor te bereiden op hun deelname, zijn enkele trainers bezig om hardloopclinics te houden. Ook zijn er (gebruikte) hardloopschoenen ingezameld.

Door Redactie