Op 8 mei is het product van een mooie samenwerking tussen het Hoftheater en Sonodruk uitgebracht. Het betreft het complete programma van het HOFtheater in een prachtige brochure. Ferdi Zwerink, eigenaar van Sonodruk: “Wij zijn al sinds jaar en dag sponsor. Persoonlijk heb ik veel met kunst- en cultuurvormen in Salland, dus een mooiere manier om te sponsoren kan eigenlijk niet. Zodoende hebben Roswyde Burgman, directeur van het HOFtheater en ik de handen ineen geslagen en gezamenlijk een mooie brochure tot stand gebracht.”

In deze 72 pagina’s tellende brochure vindt u het gehele programma van half september 2018 tot half mei 2019, zodat u te allen tijde kunt nakijken wie er optreedt in ons eigen Hoftheater. Grote namen komen er in voor, maar ook minder bekende namen, die alle aandacht verdienen. Een exemplaar om te bewaren en er gezellige, theater en/of muzikale avonden mee te reserveren.

Vanaf heden zal de brochure bij de HOFgenoten en bij de geregelde bezoeker op de deurmat vallen. Daarnaast is het op diverse plekken gratis af te halen. Vanzelfsprekend bij het Hoftheater en bij Sonodruk, maar ook bij de bibliotheek, bij het gemeentehuis etc. Roswyde: “We zijn zeer blij met het resultaat. Het belooft een geweldig en zeer gevarieerd theaterseizoen te worden en daar hoort een mooie brochure bij. Het seizoen bevat een palet aan genres; muziekvoorstellingen, cabaret, toneel en familievoorstellingen. Om een tipje van de sluier op te lichten, kan ik alvast zeggen dat we naast bekende artiesten als Javier Guzman en Slagerij van Kampen ook nieuwe namen mogen verwelkomen. Artiesten die nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek, maar die we alle gelegenheid geven om te groeien naar meer bekendheid. Een mooi voorbeeld hiervan is Ilse Warringa, bekend van de Luizenmoeder, met haar voorstelling ‘Popje hou je muil’. De zalen zaten helemaal vol! Ook komend seizoen zitten er werkelijk parels tussen, die u zeker niet wilt missen. Ik wil graag iedereen kennis laten maken met het Overijsselse gezelschap ID Company. En in onze jaarlijkse HOFcabaret Avond stellen we het aanstormend cabarettalent aan Raalte voor. En natuurlijk zijn er ook mooie voorstellingen voor kinderen en hun papa’s en mama’s. Te denken valt hierbij aan; Kikker, Walvisjong en de megapopulaire Woezel en Pip.”

Mocht u tijdig een kaart in huis willen hebben, dan kunt u HOFgenoot worden. Al voor € 25,- per jaar, heeft u als vriend van het Hoftheater, oftewel als HOFgenoot, voorrang om kaarten te bestellen. Dat kan interessant zijn bij snel uitverkochte zalen. Daarnaast worden de Hofgenoten per email geattendeerd op speciale aanbiedingen. Tegelijkertijd sponsort u hiermee het vertrouwde theater.

Roswyde: “De samenwerking met Sonodruk, als regionale partner is enorm belangrijk voor ons als theater. Het leert ons te kijken naar de vraag en de behoeftes van onze bezoekers. Hier kunnen wij dan weer op inspelen. Zo hopen we ieder seizoen opnieuw, de meest mooie programma’s neer te zetten.”

De verkoop voor HOFgenoten start op woensdag 9 mei, de vrije verkoop op donderdag 24 mei. Op beide dagen gaat de kassa – online, telefonisch en in het HOFtheater – om 10 uur open.

HOFtheater
Voorhof 2
8102 MH Raalte
0572 361 361
info@hoftheater.nl
www.hoftheater.nl

Door Redactie