Op 11 november vindt de allereerste Open Bedrijvendag Marslanden plaats. Bedrijven op de Marslanden zullen hun deuren openen voor iedereen die geïnteresseerd is in hun activiteiten. Of je nu kennis wilt maken, op zoek bent naar een stage of werk, of gewoon nieuwsgierig bent, iedereen is welkom.

Op het grootste bedrijventerrein in Overijssel biedt de Open Bedrijvendag Marslanden een uniek kijkje in de wereld van techniek, productie, innovatie en ambachten van de verschillende ondernemingen.

Overzichtskaart op de website

Speciaal voor de bezoekers is er een uitgebreide website www.obdmarslanden.nl. Daarop staan de diverse deelnemende bedrijven met hun programma. Op de overzichtskaart staan alle bedrijven gerangschikt per soort: Techniek, Recreatie, Houtbewerking, Reclame, Automotive etc. Zo kunnen bezoekers zelf op basis van hun interesse een route maken.

De Open Bedrijvendag Marslanden is een initiatief van de Ondernemersclub Marslanden ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de OCM. Deze Open Bedrijvendag Marslanden wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Techniek, Hanzejaar Zwolle en gemeente Zwolle.

Foto (C): John Davids 

Door Redactie