Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen krijgen ook dit jaar weer een fashioncheque. De cheque wordt beschikbaar gesteld door de gemeente Raalte. Leergeld Salland reikt de kledingbon uit.

Wethouder Gerria Toeter: “Juist in een tijd waarin prijzen stijgen kunnen kinderen heel goed een extraatje gebruiken. Met de winter voor de deur kunnen deze groep kinderen met de kledingbon een nieuwe winterjas of -schoenen kopen.”

Coördinator Carola Beumer: “Mede door giften van onze sponsoren was het mogelijk om het bedrag van de fashioncheque dit jaar eenmalig te verhogen. Hier is Leergeld Salland hen heel dankbaar voor”.

Kinderen van ouders met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm ontvangen een cheque. Kinderen tot 4 jaar krijgen een cheque ter waarde van € 75,- en kinderen tussen de 4 en 18 jaar krijgen een fashioncheque van € 100,-. De cheque wordt vanaf 10 oktober 2022 uitgegeven. Deelnemers van Leergeld Salland krijgen een uitnodiging om de cheque op te halen.

Contact met Leergeld Salland

Ouders en kinderen die dit jaar bij Leergeld bekend zijn, ontvangen van Leergeld een uitnodiging om de cheque op te halen. Zij hoeven dit niet aan te vragen. Ouders die nu nog niet bekend zijn bij Leergeld maar wel tot de doelgroep van Leergeld Salland behoren, kunnen hiervoor op de website van Leergeld Salland een aanvraagformulier invullen.

Kijk voor meer informatie op www.leergeld.nl/salland. Of neem contact op via info@leergeldsalland.nl of telefoonnummer 06 538 624 65.

Bron: gemeente Raalte 

Door Redactie