Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus viert op 3 september het zomerseizoen met een natuurlijk feest, te midden van oogsten van zomerfruit, verse groenten, granen en prachtige bloemen.

Programma:

10.30 uur – 13.00 uur: Begeleide wildplukwandeling met Will Sprokkelhorst. Will deelt haar uitgebreide kennis over het eten van planten, bessen en paddenstoelen uit de natuur en creëert hiermee heerlijke gerechten, van thee en pasteitjes tot soep en likeurtjes. Ze deelt ook inzicht over medicinaal gebruik van planten en bloemen.

11.00 – 13.00 uur: Rondleiding door Agnes Heethaar over de geschiedenis van ’t Natuurlijk Huus. Ze toont hoe het terrein in de loop der jaren is ontwikkeld, met gebruik van natuurlijke bouwmaterialen, een permacultuur moestuin, voedselbos en het bevorderen van biodiversiteit rondom het huis. Agnes & Harrie schreven hierover het boek ’t Natuurlijk Huus, 12,5 jaar op weg, vol tips en inspiratie voor een natuurlijk en duurzaam leven.

13.00 – 14.00 uur: Pauze en clownsact van improvisatieclown Haitoet. Haitoet toont haar liefde voor mens en natuur in haar act en laat zich graag inspireren door jong en oud.

14.15 uur: Herhaling van de wildplukwandeling en de excursie bij ’t Natuurlijk Huus.

Aanmelden kan via info@hetnatuurlijkhuus.nl, voor één of meerdere onderdelen van het programma. Vermeld je keuze bij aanmelding.

Kosten:

Wildplukwandeling: € 35,00
Excursie: € 12,50 per persoon, kinderen en studenten gratis
Clownsact: vrije gift

Door Redactie