We zijn blij te kunnen vertellen dat we een nieuwe datum hebben gepland voor de jaarlijkse wandelsponsoractie voor de Filippijnen. Zondag 9 Januari hebben we de Filippinosnertwandeltocht helaas moeten cancelen in verband met corona. Nu organiseren we de Filippinovoorjaarswandeltocht op zondag 24 April.

De start is bij de familie Bos, Rozendaelseweg 9, 8141NC Heino. Te bereiken via de Bornweg en niet via landgoed ’t Rozendael. Je kunt de wandeling beginnen vanaf 10.30 uur tot 13.00 uur.
Er staan mooie routes van 5 en 10 km op papier die met pijlen worden aangegeven. Honden mogen mee mits aangelijnd. De inschrijfkosten bedragen: volwassenen € 6.00 en kinderen € 2.00 inclusief koffie of thee.

Wat is de Stichting Red Horse Company?
De Red Horse Company is een stichting die bestaat uit een groep vrijwilligers uit Heino, Lierderholthuis en omstreken die jaarlijks 3 weken of langer op “bouwreis” gaat naar de Filippijnen. Daar (helpen) ze huizen te bouwen voor mensen die geen fatsoenlijk dak boven hun hoofd hebben. Denk hierbij aan slachtoffers van een Tyfoon en de allerarmsten die in een bamboehutje wonen en keer op keer getroffen worden in het regenseizoen. Met het sponsorgeld van de Filippinowandeling helpen we mee om mensen uit een uitzichtloze situatie te halen door hen een veilig en waardig onderkomen te bieden. Als gezinnen in een veilig huis wonen zijn de kansen voor ouders om te werken, en hun kinderen naar school te laten gaan groter. Ons motto is: een druppel op de bekende gloeiende plaat? Ook één enkele druppel helpt!
We zijn er trots op dat elke eurocent die gedoneerd wordt, ook daadwerkelijk aan het goede doel wordt besteed. Alle reis, verblijfskosten, eten en drinken worden door de personen die meegaan met de “bouwreis” zelf bekostigd.

Mocht je een vrijwillige bijdrage willen geven kan  dat op de rekening van Red Horse Company rekeningnummer is NL88RBRB 0845 1409 22 Meer info www.redhorsecompany.nl en redhorsecompany facebookpagina .

De wandelcommissie van de Red Horse Company heet iedereen van harte welkom op 24 April.
We hopen dat we vele wandelaars kunnen verwelkomen!

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *