Op zaterdag 4 februari viert Fitclub Enjoy zijn 1 jarige bestaan aan de dorpsstraat 10a in Heino. Kom tussen 10.00 en 14.00 uur een kijkje nemen in de gezelligste sportschool van Heino. Koffie en thee staat klaar.

Plezier in sporten

Fitclub Enjoy, de naam zegt het al, is een sportschool waar plezier voorop staat. Alex de Bruijne, eigenaar en sportinstructeur van Fitclub Enjoy zegt ook, ‘mensen motiveren om te sporten en het plezier in sporten, staat voorop. Goede voornemens met sporten volhouden, dat lukt bij ons! Wij zorgen altijd dat je met een voldaan gevoel en met een lach weer naar buiten gaat.’

Samen sporten

Sinds november 2021 is Fitclub Enjoy gevestigd aan de Dorpstraat 10 in Heino. Vol passie over zijn sportschool, is Alex steeds aan het uitbreiden, goed luisterend naar de wensen van zijn klanten. Zo worden dit jaar de groepslessen nog verder uitgebreid. Denk aan Circuit training voor 55+, een doelgroep die zij graag helpen vitaal te blijven. Maar ook Men´s HIIT workout, Enjoy Dance, Enjoy Dance Kids, Bodyfit, Enjoy Pump workout of de bootcamplessen zijn populair. Allemaal lessen waarbij professionele en enthousiaste instructeurs er voor zorgen dat iedereen op zijn niveau uitgedaagd wordt.

Persoonlijke doelen

Alex: ‘Ik overleg altijd of iemand persoonlijke doelen heeft, of dat nu is het verbeteren van conditie, ontwikkelen van meer kracht of afvallen is. En of iemand graag in een groep sport of individueel in de Fitness ruimte aan de slag wil. Daarnaast biedt Alex Personal Trainingen aan, waarbij er gestart wordt met een Lichaamsanalyse. In combinatie met een voedingsadvies en de persoonlijke begeleiding ga jij je doelen halen!’

Laagdrempelig: begin nu! Gratis proefweek

Fitclub Enjoy is een kleinschalige en gezellige sportschool geschikt voor jong en oud. Je kunt altijd beginnen met een gratis proefweek. En weet je niet of je iedere week kunt sporten, dan kies je voor een strippenkaart. Je betaalt alleen als je daadwerkelijk komt sporten. En je abonnement is maandelijks opzegbaar. Makkelijk toch. Wat houdt jou nog tegen om te beginnen?

Het team staat voor je klaar!

Heb je vragen, wil je weten of het iets voor jou is? Loop gerust een keer bij de sportschool naar binnen voor een kopje koffie. Alex de Bruijne en zijn team bestaande uit Lode, Linda, Dirk-Jan en Sylvia maken graag tijd voor je.

Door Redactie