Twee Raalter bedrijven hebben elkaar gevonden in hun ambities om te groeien. FlexiblePlus en Current Connect bouwen samen een bedrijfspand op bedrijventerrein De Zegge VII in Raalte.

De kavel ligt op de hoek van de Hertzstraat en Newtonstaat en is 2.130 m2 groot. “We vinden het vooral mooi om dit samen te doen. En daarnaast hopen we elkaar te versterken. Dat zou helemaal mooi zijn”, aldus eigenaren Rick Spijkerboer (FlexiblePlus) en Jos Jansman (Current Connect).

Wethouder Alexander Kreule: “Het is mooi om te zien dat deze bedrijven vertrouwen hebben in elkaars ambitie en samen willen doorgroeien in Raalte. Dat sluit perfect aan op de gemeentelijke groeiopgave.”

Sterk in werk en opleiding

FlexiblePlus is een uitzendbureau, detacheerder en opleider inéén. De verhuizing naar een nieuw pand geeft het bedrijf de mogelijkheid om verder te groeien. Spijkerboer: “FlexiblePlus brengt vraag en aanbod op personeelsgebied samen. Zo bieden wij zij-instromers de mogelijkheid om installateur of iets anders te worden. Op de nieuwe locatie kunnen we bijvoorbeeld diverse opleidingen verzorgen, zoals BHV, VCA, EHBO, asbest, heftruck en hoogwerker.”

Glasvezelnetten en laadpalen

Current Connect is gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelnetten. “Sinds kort zijn we gestart met een nieuwe afdeling, Charging Connect, voor het aanleggen van laadpalen”, vertelt Jansman. “Zowel openbare, als de verkoop en aanleg bij particulieren en het mkb. Op het nieuwe adres krijgen we meer ruimte voor parkeren en een laadplein. In de toekomst zouden we graag een academy starten, waarin we mensen opleiden en omscholen. Daarvoor zien we ook een mooie kans om samen te werken met FlexiblePlus.”

Bron: gemeente Raalte 

Door Redactie