U weet dat bewegen gezond en belangrijk is, maar ook dat een blessure, beperking of chronische ziekte het bewegen behoorlijk kan belemmeren. Speelt dit bij u? Gelukkig kan FysioFits u helpen!

“Wij vinden het belangrijk dat u dicht bij huis geholpen wordt. Daarom hebben we vijf vestigingen in Salland: in Raalte, Heeten, Heino en Hoonhorst, met als nieuwste vestiging de nieuwe Tijenraan in Raalte aan de Zwolsestraat. Zo zitten we als het ware ‘om de hoek‘”, zo vertelt nieuwe eigenaar Robert Pouwels, die sinds januari een nieuwe start in de praktijk maakt bij FysioFits.

Naast de reguliere fysiotherapie bieden wij een aantal specialisaties aan. Zo kunnen we u behandelen met manuele therapie, sportfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie, dry needling, echografie, medical taping en hydrotherapie. Die technieken blijven zich ontwikkelen en dat doen wij ook! Daardoor is onze kennis altijd up to date en kunnen we met een minimum aan behandelingen een optimaal resultaat bereiken. Wanneer u kiest voor FysioFits, kiest u voor een zo optimaal mogelijk herstel!

Fysiotherapie is direct toegankelijk. Dit betekent dat u zonder verwijsbrief van de huisarts bij ons terecht kan. Wij kijken samen met u wat er aan de hand is en stellen een behandelprogramma voor u op.

FysioFits is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Bent u aanvullend verzekerd? Dan vergoedt de verzekeraar de behandelingen. Let op: het aantal behandelingen dat vergoed wordt, verschilt per zorgverzekering. Bij de intake kunt u met onze fysiotherapeut nagaan hoeveel behandelingen u precies vergoed krijgt.

Wilt u meer weten? Bel 0572-363023, mail naar info@fysiofits.nl of kijk op www.fysiofits.nl.


Zwolsestraat 65 Raalte
L.J. Costerstraat 23 Heino
Dorpstraat 3 Heeten
Kerkstraat 24 Hoonhorst
Hammerweg 8B Raalte

Door Redactie