De herfst is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om te genieten van de betoverende kleuren en de veranderende landschappen. Op het weekend van 14 en 15 oktober nodigt Museum De Laarman je uit om deel te nemen aan hun Herfstwandeling in en rond het schilderachtige Luttenberg.

Met maar liefst vier verschillende routes om uit te kiezen, variërend van 5 tot 20 kilometer, is er voor elk wandelniveau wat wils. De routes zijn duidelijk gemarkeerd met richtingspijlen, dus je kunt zorgeloos op ontdekking gaan. Onderweg kun je even tot rust komen op een speciaal rustpunt, waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie, thee, warme soep, of een smakelijk broodje.

De starttijden zijn flexibel, met de mogelijkheid om te beginnen tussen 09.00 en 13.00 uur, afhankelijk van de gekozen afstand. Deelname aan dit herfstavontuur kost slechts € 5,- per persoon, en kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee onder begeleiding. Leden van de Wandelbond profiteren van een gereduceerd tarief van € 4,- per persoon.

Let op: honden zijn helaas niet toegestaan tijdens deze wandeltocht.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@delaarman.nl of bellen naar 0572-301288.

Door Redactie