Na een periode van een te hoge bloeddruk door een flinke portie stress, kreeg George van der Vechte op 1 mei jl. een hersenbloeding. Hij was linkszijdig volledig verlamd. Na een week ziekenhuis werd hij opgenomen in de Vogellanden. George  heeft hier 3 maanden gerevalideerd. Nu gaat hij nog 3 dagen per week naar  therapie. Inmiddels is hij redelijk op de been en kan weer wat klein tuinonderhoud doen. Omdat George inmiddels ook 65 jaar is, gooit hij het vanaf nu over een andere boeg. Het tuincentrum zal stoppen. Vanaf 28 september a.s. ­zullen alle bomen, planten en tuin­artikelen met korting verkocht worden. Voor de vaste klantenkring wil George nog wel wat hovenierswerk verrichten t/m het voorjaar van 2018.

Daarnaast blijft George, ook na sluiting van het tuincentrum, beschikbaar voor tuinadvies. Dit kan ook bij u thuis. Eind november zal zijn uit­gebreide bibliotheek met planten- en tuinboeken klaar zijn. Op afspraak kunt u dan in zijn leeshoek terecht om ideeën op te doen.

George, Betsy en de kinderen Bianca, Nathalie en Martine willen iedereen bedanken voor de beterschapswensen. Ook wordt de hulp van de Groene Welle uit Zwolle zeer gewaardeerd. Het tuincentrum ligt er weer mooi bij. Klaar voor de opheffings­uitverkoop!

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *