Wilt u graag gezelligheid én laagdrempelig bewegen? Dat kan! De buurtsportcoaches van Sportbedrijf Raalte organiseren samen met studenten van Landstede jeu de boules in Raalte. U kunt gratis deelnemen.

Buurtsportcoach Wilma Mars: “We zijn dit initiatief gestart omdat we van veel inwoners uit Raalte hoorden dat ze jeu de boules missen en voor Corona vaak deden, maar daarna niet meer hebben gedaan of hebben opgestart. We hopen dat we op deze manier mensen weer over een drempel helpen zodat ze het plezier van jeu de boules en het sociale contact weer ervaren. En het mooie weer leent zich er natuurlijk ook voor.”

Compleet sportaanbod
Bent u benieuwd waar u allemaal in de gemeente Raalte kunt sporten en bewegen? Wij hebben het complete beweegaanbod, op alle niveaus in Raalte in beeld en kunnen u ook naar de juiste plek doorverwijzen! Daarbij werken we nauw samen met lokale partijen, zoals sportverenigingen, onderwijs, welzijnsorganisaties en de wijkcentra. Kijk voor meer informatie op www.sportbedrijfraalte.nl/sportwijzer

Aanmelden bij de buurtsportcoaches
Wilt u zich opgeven voor jeu de boules? Of (meer) bewegen, een beweegactiviteit organiseren of vrijwilligerswerk doen om anderen meer te laten bewegen? Neem contact op met de buurtsportcoaches van Sportbedrijf Raalte.

Tom Bloo
06-23508261
tom.bloo@sportbedrijfraalte.nl

Wilma Mars
06-86892946
wilma.mars@sportbedrijfraalte.nl

Door Redactie