Door verwarming van water kan kalkaanslag ontstaan in waterleidingen of huishoudelijke apparaten. In de badkamer hecht kalk zich op de tegels en douchewanden. In de cv-ketel verlaagd kalkaanslag het rendement. En wie kent niet de kalkaanslag in bijvoorbeeld de wasmachine? Of wordt de vaatwas niet goed schoon?

Nico Pleijsier, eigenaar H2O Pro in Hasselt, heeft dé preventieve oplossing op het gebied van waterontharding! De reacties van klanten zijn veelzeggend: “Thee en koffie smaken beter, de huid voelt zachter, schoonmaken gaat veel makkelijker en oude kalkaanslag verdwijnt zelfs!”

De H2O Pro is er voor zowel huishoudens als caravans, campers en boten. De HO Pro wordt geprezen om zijn gemak. Pleijsier: “Je hebt geen stroom en afvoer nodig, ook wordt het milieu niet belast met zout. Daarbij is de techniek goedkoper dan van bekende waterontharders op basis van zout.”

Daarnaast is het installeren van de H2O Pro beter voor het milieu door besparing van energie en water, is gemakkelijk te plaatsen, is geluidloos en is veel minder storingsgevoelig dan de traditionele waterontharders.

Langdurig poetsen zonder resultaat op en rondom kranen, badkamertegels en douchewand behoort tot het verleden. Het sanitair glanst als nooit tevoren. En: apparatuur gaat veel langer mee.

Meest optimale behandeling
Pleijsier bracht de H2O Pro twee jaar geleden op de markt. Hij combineerde bestaande en nieuwe technieken voor dit product.

De techniek is ontwikkeld rond 2005. Na veel testen, certificering en optimalisaties introduceerde Pleijsier de H2O Pro in Nederland. Om zijn zelf ontwikkelde systeem te beschermen tegen imitaties heeft Pleijsier patent aangevraagd op het apparaat. “Deze performance-versie van de H2O Pro biedt voor het Nederlandse leidingwater de meest optimale behandeling tegen kalkaanslag”, stelt Pleijsier.

Door de H2O Pro wordt kalk omgevormd tot microscopisch kleine kristallen die zich net als andere mineralen niet hechten, maar met het water mee in de afvoer lopen.

Grootste verschil
Het grootste verschil met de traditionele zoutontharders is, dat H2O Pro werkt zonder zout en stroom. Doordat bijvullen van zout niet nodig is, is een extra afvoer niet nodig. Alleen het filter moet slechts eenmaal per drie jaar vervangen worden. Door deze voordelen is de H2O Pro veel voordeliger in aanschaf en onderhoud.

Service
Klanten zijn zeer te spreken over de H2O Pro. Niet alleen over het apparaat, maar ook over de service van het bedrijf van Pleijsier. Het apparaat wordt direct na de watermeter geïnstalleerd. Het compacte apparaat past in de meterkast. “Installeren”, aldus Pleijsier”, is relatief eenvoudig. Voor een klein bedrag kunnen wij dat voor de klant verzorgen.”

Naast de aanschafprijs van 675 euro (voor woningen) en 575 euro (voor campers) kan de klant een all-in serviceabonnement afsluiten voor 6,95 euro per maand. Dit is inclusief volledige garantie op onderdelen, elke drie jaar nieuwe keramische parels (het werkzame materiaal), voorrijkosten en arbeidsloon.

Op de website van het bedrijf staat veel informatie. Onder de rubriek ‘Vraag & antwoord’ staan de antwoorden, die een helder beeld geven wat H2O Pro biedt. Voor vragen en advies kan een contactformulier worden ingevuld, maar bellen kan natuurlijk ook!

H2O Pro Coöperatie U.A.
Van Brandenburgstraat 2, Hasselt
Tel. 085 – 130 39 91
www.h2opro.nl

Door Redactie