As, haar, melktandjes of een vingerafdruk verwerkt in de mooiste sieraden. Zilver, goud of staal. Stoer of sierlijk. Eenvoud of juist lekker uitpakken. Wij hebben het allemaal!

Oogstrelende stijlvolle items, emotioneel zeer dierbaar, kwaliteit en uniek. Een uniek sieraad, maar dan mét meer. Zodat je het met trots kan dragen, zonder dat je uitleg hoeft te geven.

Nieuw in onze collectie urnen: Geert Kunen

is al meer dan veertig jaar kunstenaar. Als autodidact maakt hij kunstwerken uit een diep innerlijk gevoel. Hierdoor krijgt u geen dertien-in-een-dozijn kunstwerk, maar een uniek kunstwerk waar er maar één van is. Zoals ieder mens uniek is, zijn de asurnen van Geert Kunen dat ook.

Met de hand gemaakt

Geert Kunen werkt altijd met klei en boetseert ieder kunstwerk met zijn twee handen. Er wordt gekozen voor klei om de as te laten rusten in de materie waaruit de mens ooit ontstond, namelijk klei. De asurnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt wor-den. Doordat alle urnen met de hand worden gemaakt kunnen er verschillen optreden in kleur, model of maat.

Bij de afwerking kan er gekozen worden voor een brons- of zilverfinish. Bezoek de webshop voor onze uitgebreide collectie.

www.herinnermij.nl
ellen@herinnermij.nl
06 49 65 99 51

Door Redactie