Herinnermij.nl is een nieuwe webshop en onderdeel van Ellen Overmars Uitvaart. Ellen wil met deze webshop een extra dienst bieden, waar mensen een schitterend product kunnen laten maken van een herinnering. Een herinnering die niet per se te maken heeft met het overlijden van een dierbare. Dit kan ook een herinnering zijn aan het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. 

“Denk bijvoorbeeld aan geboorte, huwelijk of het vereeuwigen van vriendschappen,” vertelt Ellen Overmars. “Hierin is het verwerken van handgeschreven tekst, voetafdrukjes, as, pootafdrukjes, haarlokjes van zowel mens als dier, vingerafdrukken of het verwerken van zand van het strand waar u op huwelijksreis bent geweest, mogelijk. Alles wat met herinnering te maken heeft wat samen met de hars kan uitharden kan in onze sieraden en/of beelden verwerkt worden.”

Herinnermij.nl is het zusje van Ellen Overmars Uitvaart
Veel mensen kiezen tegenwoordig voor cremeren. Dus dan kom je automatisch voor de keuze te staan: Wat te doen met de as? Ellen: “Een optie is om deze te verstrooien, een mooie plek op een begraafplaats in een muur, graf of mee naar huis nemen. Bij deze laatste krijg je al snel een beeld van een ongezellige pot op de schoorsteenmantel waarvan iedereen meteen ziet wat het is. Niet nodig! Er is zoveel meer.”

Oogstrelend
Van mini urn tot prachtig beeld naar een persoonlijk gedenksieraad. Ellen heeft geprobeerd om een collectie samen te stellen van oogstrelende objecten, zowel in beelden voor binnen en buiten als de meest uiteenlopende gedenksieraden. “Juist ook wanneer je gekozen hebt voor begraven, is het heel fijn om ook thuis een beeld met herinnering te plaatsen of een dierbaar sieraad met trots te dragen.”

De webshop
Interesse in de producten uit de webshop betekent dat u houdt van het leven, mooie herinneringen koestert en er hopelijk nog vele mag maken. De producten kenmerken zich door exclusiviteit en stijl. De bronzen beelden zijn handwerk, geschikt voor zowel binnen als buiten. En er zijn vele mogelijkheden voor het laten vullen van verschillende producten met een beetje as.

Ellen: “Bij de gedenksieraden proberen wij de as- of haarresten van uw dierbaren zichtbaar te houden. Herinnermij.nl streeft ernaar items aan te bieden waarbij het product met recht een sieraad genoemd kan worden.”

Op deze pagina ziet u een greep uit de collectie oogstrelende stijlvolle items, emotioneel zeer dierbaar, kwalitatief en uniek. Een prachtig beeld, een uniek sieraad, maar dan met méér. Zodat je het trots kan tonen of dragen, zonder dat je uitleg hoeft te geven.

ellen@herinnermij.nl
06 49 65 99 51

Door Redactie