Afgelopen dinsdag 7 mei heeft het HOFtheater haar volledige programma voor het theaterseizoen 24|25 onthuld tijdens een uitverkochte TIPavond! Tijdens deze avond waren er onder andere sneakpreviews van artiesten als Aron Elstak, Diederick Ensink en Yorick van Norden, die in het aankomende seizoen in het HOFtheater te zien zijn met een avondvullende voorstelling. Bekijk het hele programma nu op de website van HOFtheater. Kaarten voor HOFgenoten zijn vanaf 13 mei om 18:00 uur te bestellen, de reguliere kaartverkoop start woensdag 22 mei om 18:00 uur, zowel online, telefonisch als fysiek aan de kassa.

Wat is er deze week te doen in het HOFtheater?

Deze week bieden we op woensdag 15 mei twee uitverkochte workshops handletteren aan, gegeven door Mirjam van Stroomkracht. Op donderdag 16 mei treedt The Kik op met ‘Bal Populaire’, een avond vol gezelligheid en ambiance die uitverkocht is. En op vrijdag 17 mei zijn Rob en Emiel terug met ‘The Da Vinci Ode’, een magische show vol humor en verbazing. Kaarten voor de voorstelling van Rob en Emiel zijn nog te koop via onze website.

Woensdag 15 mei | 14:30 & 15:30 uur 
Workshop Handletteren door Mirjam van Stroomkracht [uitverkocht!]

Ontdek de kunst van handletteren in een boeiende workshop! Leer letters tekenen in plaats van schrijven en transformeer jouw eigen tekst tot een uniek handletterwerk. De workshop wordt verzorgd door Mirjam van Stroomkracht. Let op! De locaties is bij Atelier Bertina aan de Tjakstraat 9 in Raalte. Beide workshops zijn uitverkocht!

Donderdag 16 mei | 20:15 uur
 The Kik met Bal Populaire [uitverkocht!]

Het was slechts een kwestie van tijd voordat The Kik, onder leiding van Dave von Raven, zich zou wagen aan levensliederen, smartlappen en tranentrekkers. In een tijd waarin goede sfeer schaars leek, creëerde Dave zijn eigen kroegje thuis. Geïnspireerd door Belgische biertjes, gedimd licht, het Decap dansorgel en stapels platen van legendes als Johnny Hoes, Eddy Wally en Corry Konings, ontstond het idee voor een album vol warmte, nostalgie en melancholie. Laat je meevoeren door gezelligheid, ambiance en een vleugje romantiek met The Kik’s nieuwste creatie.
Kosten: Uitverkocht!

Vrijdag 17 mei | 20:15 uur 
Rob en Emiel | The Da Vinci Ode

Rob en Emiel zijn terug met een vervolg op hun razend populaire show van vorig jaar! In “The Da Vinci Ode” onthullen ze geheimen en mysteries met een verzameling psychologische experimenten en verbazingwekkende mind-reading. Laat je meevoeren op een magische reis door de tijd vol humor, waarin cabaret en magie samensmelten. Bereid je voor om versteld te staan en te twijfelen aan alles wat je dacht te weten. Kunnen zij het onmogelijke mogelijk maken? Mis het niet!
Kosten: €23,50

Woensdag 22 mei | 18:00 uur


De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen start op woensdag 22 mei om 18:00 uur. Deze kaartverkoop is voor iedereen toegankelijk. Het complete theaterprogramma voor seizoen 24|25 is te bekijken via www.hoftheater.nl of via de fysieke brochure die af te halen is in het theater.

Kaartverkoop  
Kaarten zijn te bestellen via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

Door Redactie