Slaap op Maat in Raalte biedt een ruim assortiment. Voor elk budget en wens is er wel iets te vinden in de Raalter winkel.

Bent u op zoek naar een luxe elektrische boxspring met draadloze afstandsbediening en heerlijke cool feel topper om in de zomer lekker koel te slapen? Misschien hoeft het voor u niet zo luxe en wilt u gewoon lekker slapen? Wellicht bent u alleen op zoek naar een logeerbed? In de winkel aan de Nieuwe Markt 6 bent u van harte welkom. Moeder en zoon Ria en Robert Dannenberg staan voor u klaar om samen met u te kijken wat het beste bij uw situatie past.

Ook maatwerk is mogelijk bij deze slaapspeciaalzaak aan de Nieuwe Markt. Heeft u een caravan waarbij een ronding in de matras moet komen of een oud antiek bed geërfd waar u elders geen matras voor kan vinden. Bij Slaap op Maat kunnen ze dit allemaal voor een redelijke prijs.

Wanneer u een specifieke vraag heeft kunt u altijd even binnenlopen of via e-mail of telefoon contact opnemen. Desgewenst komt iemand bij u thuis om de vraag helder te krijgen en advies te geven over uw huidige slaapsysteem. Niet alles hoeft altijd immers meteen vervangen te worden.

U heeft bijvoorbeeld een mooie gestoffeerde boxspring waarvan de matrassen aan vervanging toe zijn? Bij Slaap op Maat kunt u ook alleen de binnenkant laten vervangen. Of uw topper is aan vervanging toe en u twijfelt over de matrassen? Ria en Robert hebben voor u de oplossing.

U krijgt van Slaap op Maat een deskundig en vrijblijvend advies omtrent uw eigen situatie.

Daarnaast heeft Slaap op Maat meer dan zestig verschillende soorten hoofdkussens op voorraad. Het kan bijna niet anders of voor de aankoop van uw nieuwe hoofdkussen slaagt u bij Slaap op Maat. Aangezien ze zeer streng zijn met het ruilen van onze hygiënische producten hebben ze een groot aantal proefkussens die thuis getest kunnen worden.

Slaap op Maat heeft regelmatig aanbiedingen. Waaronder deze keer voor de lezers van de Raalter koerier mooi geprijsde pocketveringmatrassen. Deze zijn nieuw in de collectie en worden komende maand gepromoot. Bij deze 1-persoonsmatras van 499,- krijg je nu de 2e matras voor de helft van het geld en bij een 2-persoonsmatras krijg je tijdelijk 25% korting.

Voor meer informatie kom langs of bel met Ria op 06-12879395 om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook mailen naar info@slaapopmaat.nl.

Door Redactie