In de herfstvakantie een dagje eropuit met de (klein)kinderen? Jolanda (37) reist graag met de bus en trein: ‘’Er is altijd wat te zien en onderweg kunnen we samen spelletjes spelen, zoals ‘Ik zie, ik zie.. wat jij niet ziet’. Met de auto ligt je focus op de weg, veel minder gezellig! Nu de kinderen gratis meereizen gaan we in de herfstvakantie veel op pad. We hebben al leuke uitjes gepland.”

In oktober reizen kinderen gratis met de bus en regionale trein in Flevoland (behalve het stadsvervoer in Almere en Lelystad), Gelderland en Overijssel.

Per e-ticket reizen maximaal drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee met een betalende volwassene (18 jaar of ouder). Op maandag t/m vrijdag is het e-ticket geldig na 9.00 uur en in het weekend de hele dag.

E-ticket online verkrijgbaar

Het gratis e-ticket is online verkrijgbaar via ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app. Alle actievoorwaarden van de actie ‘Kinderen reizen gratis’ zijn te vinden op ervaarhetov.nl/kinderengratis.

Over Ervaar het OV  

Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Twents, Blauwnet en RRReis.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe acties, aanbiedingen en abonnementen voor de bus en trein? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via ervaarhetov.nl/nieuwsbrief.

Door Redactie