Het Raalter centrum is sinds januari een stuk smaakvoller geworden met de opening van smaaksalon Peper & Poppe. De twee Raalter zussen Poppe openden begin dit jaar samen een delicatessenzaak. Ze verkopen er afhaalmaaltijden en broodjes maar ook tapas, regionale- en internationale delicatessen en wijnen. Ook voor koffie met gebak of kadootjes ben je er aan het juiste adres.

Afhaalmaaltijden
Peper & Poppe heeft een breed assortiment in afhaalmaaltijden die vers worden bereid in de open keuken. Van lasagne tot paella, van vlees, kip en vis tot vegetarisch. Lekker, gezond en voor ieder wat wils. “Wij koken internationale gerechten met verse producten waarbij smaak het belangrijkst is.” Emily enthousiast: “We koken iedere dag dus of je nou alleen bent of met een hele groep: iedereen is welkom. Door de juiste ingrediënten kun je thuis zo aan tafel. Je hoeft niet eerst zelf met de peper- en zoutbus aan de slag. Wij zorgen juist voor de goede smaak.” Aan het begin van elke week publiceren we ons weekmenu op Facebook en Instagram en op onze website.” In overleg is alles mogelijk op dit gebied. Informeer maar naar onze mogelijkheden. We spelen graag in op de vraag.”
Naast de warme maaltijden is ook de poke bowl een begrip geworden. Deze staat op vrijdag en zaterdag op het menu en kan besteld worden met zalm, kip of vegetarisch.

Broodjes
De broodjes van Peper & Poppe zijn rijkelijk belegd met kaas, luxe vleeswaren of de huisgemaakte tonijnsalade. Wanneer je maar weinig tijd hebt kan ook vooraf je bestelling doorgeven. De dames zorgen er dan voor dat de bestelling op het gewenste tijdstip voor je klaarstaat.
Naast dat je de broodjes kan afhalen, kan je in de smaaksalon ook gezellig lunchen onder het genot van een heerlijk kopje koffie, een glas thee of een ander drankje.
Wil je met je collega’s genieten van een lekkere lunch? Ook dat is geen probleem. “Wij verzorgen graag lunches, vergaderingen en bijeenkomsten op locatie met de overheerlijke broodjes eventueel uitgebreid met verfrissende drankjes, salades of vers fruit. In overleg kunnen ook bezorgen”, zegt Erna. “Mensen en bedrijven kunnen ons van tevoren (tot 10.00 uur voor lunches) bellen voor hun bestelling en dan zorgen we ervoor dat deze op het gewenste tijdstip op locatie is.”

Borrelplanken
Heb je wat te vieren, of gewoon een gezellige borrel met vrienden? Dan is een borrelplank natuurlijk ideaal. De borrelplanken van Peper & Poppe bestaan uit een mix van het assortiment en dus worden er veel regionale producten in verwerkt.

Kadootjes en delicatessen
Wil je iemand verrassen met een smaakvol cadeau? Dan denken Erna en Emily graag met je mee! Je kan zelf een kado samenstellen in de winkel of kiezen uit een van de reeds samengestelde kadoos. Ook voor relatiegeschenken & kerstpakketten kan je bij hun terecht.

Smaaksalon Peper & Poppe
De Plas 10, 8102 CS Raalte
t. 0572 78 57 33
e. smaak@peperpoppe.nl
w. www.peperpoppe.nl

Door Redactie