RAALTE – Het Nederlands IT-bedrijf Doclogic, gespecialiseerd in oplossingen voor digitaal (samen)werken bij zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en overheden, heeft onlangs zijn intrek genomen in een nieuw kantoor aan de Arkelstein in Raalte.

Met deze verhuizing verruilt het IT-bedrijf het Drentse Meppel voor Raalte. Een strategische keuze, vanwege de steeds krapper wordende arbeidsmarkt. “Met de verhuizing naar Raalte richten we ons op de toekomst.”, vertelt Marijn Oegema, verantwoordelijk voor het HR-beleid van het bedrijf.

Oegema: “We zitten hier precies tussen de regio’s Zwolle, Deventer en Twente. Met zo veel goede onderwijsinstellingen in de buurt, verwachten we hier meer nieuw talent te werven dan op onze oude locatie”.

Groei in de regio

Dat het nieuwe kantoor bijna 45 kilometer verwijderd is van de oude locatie, ziet het team niet als een probleem. “Onze collega’s wonen verspreid over de regio. Bovendien wordt een kantoor steeds meer een ontmoetingsplek voor collega’s en klanten.”, vertelt Paul Veger, oprichter van de Decos Technology Group, waar Doclogic onderdeel van uitmaakt.

Het nieuwe kantoor is dan ook zeer geschikt voor deze rol, dankzij de grote en lichte ontmoetingsruimte aan de voorkant van het pand. Om het pand volledig aan te laten sluiten op de nieuwe, digitale manier van werken, wordt het kantoor begin komend jaar volledig verbouwd. “We verwachten de komende jaren flink te gaan groeien met nieuwe collega’s uit deze regio. Met dit prachtige kantoor zijn we daar klaar voor.”, concludeert Veger.

Op zoek naar nieuw talent

Doclogic is gespecialiseerd in digitale oplossingen voor organisaties in de gezondheidszorg, educatie en zakelijke dienstverlening. Het bedrijf is sinds twee jaar onderdeel van de Decos Technology Group, met circa 280 medewerkers in Noordwijk, India, Spanje, Vietnam en Canada.

Doclogic en Decos zijn ervan overtuigd dat nieuwsgierigheid de drijvende kracht is achter innovatie. Daarom krijgen medewerkers veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Voor zowel starters als ervaren IT’ers zijn er volop mogelijkheden om ervaring op te doen en te ontwikkelen.

Meer informatie over de werkwijze van Decos en Doclogic en de volledige lijst met vacatures vind je op werkenbij.decos.com.

Doclogic
Arkelstein 1, Raalte
info@doclogic.nl
www.doclogic.nl

Door Redactie