Na zeven succesvolle jaren heeft Jury Damman Heino verlaten met zijn Autobedrijf JD Auto’s. Sinds 1 mei 2020 is het bedrijf gevestigd in Wijhe. “De buitenruimte van het huidige pand aan de L.J. Costerstraat in Heino is te krap geworden”, noemt Jury als voornaamste reden van deze verhuizing. “Aan de Industrieweg 18 in Wijhe beschik ik over een mooi pand met veel meer buitenruimte!”

Zeker nu Jury van plan is om zich ook meer op de verkoop van auto’s te richten, heeft hij die extra buitenruimte hard nodig. “Wat meespeelt, is dat ik in Wijhe woon. Zodoende is het voor mij veel praktischer om mijn bedrijf in Wijhe te vestigen. Al die ritjes naar Heino… Het gebeurt ook best vaak dat ik in de avonduren wéér naar de garage moet,” legt de jonge ondernemer uit.

De ervaren autotechnicus hoopt veel van zijn Heinose klanten naar Wijhe mee te nemen. “Of dat lukt, blijft afwachten! Hoe dan ook: Wijhe ligt wel mooi centraal. Dat is gunstig aangezien ook veel van mijn klanten uit Raalte en Zwolle komen.”

JD Auto’s richt zich op reparatie en onderhoud van alle merken auto’s en APK-keuringen. Volgens Jury is het succes van zijn eenmanszaak onder meer te danken aan persoonlijk contact. “Bij grote garages is er vaak telkens weer iemand anders, die aan je auto sleutelt. In mijn autogarage ben ik zelf overal verantwoordelijk voor. De klanten waarderen die kleinschaligheid. Bij JD Auto’s weet je tenminste waar je aan toe bent!”

De verbouwing van het pand aan de Industrieweg 18 is inmiddels zo goed als klaar. “De officiële opening vieren we met een feestelijk open huis” vertelt Jury opgetogen.

Weten wanneer? Houd de media in de gaten!

JD Auto’s
Industrieweg 18
8131 VZ Wijhe
06 27548341
www.jd-autos.nl

Door Redactie