Een gezonde relatie met jezelf. Dat wil jij toch ook? Leren voelen en je eigen emoties zien voor wat ze zijn. Mindfulness helpt je met aandacht te leven. Wil je daarna ook écht veranderen, dan is er een logisch vervolg: de mindfulness compassietraining. Jannie Groeneveld volgde deze achtweekse training bij gecertificeerd mindfulness trainer Marion Kogelman-Bloo. “Ik moet er een uur voor rijden, maar dat is het absoluut waard.”

“De algemene mindfulness training begon ik sceptisch. Het leek me vooral heel zweverig. Ik ben nogal van het door blijven rennen dus ik besloot dat een beetje uitrusten al winst zou zijn. Uiteindelijk gaf mindfulness me veel meer. Ik werd me bewust van mijn eigen gevoelens en obstakels. Door de compassietraining te volgen, ben ik daar ook concreet mee aan de slag gegaan.”

Compassie en verbinding
“Iedereen wordt geboren met compassie. We leren alleen niet goed hoe we dat ontwikkelen. Marion leert je in de achtweekse compassietraining hoe je op een vriendelijke manier omgaat met jezelf. En daardoor krijg je ook meer compassie met je omgeving. Ik kan bijvoorbeeld nogal fel en zwart-wit zijn. Door de training bij Marion kan ik milder naar de ander reageren. Daardoor ervaar ik meer verbinding met anderen.”

Veilig en vertrouwd
“Het mooie van de trainingen bij Marion is het vertrouwen. Marion zorgt dat iedereen veilig is. Je komt diep in je eigen emoties. Dat kan confronterend zijn. Maar de groep luistert zonder oordeel en ook als je niets wilt delen of niet goed in je vel zit tijdens een avond, is dat prima. Mindfulness en vooral de compassietraining hebben echt kwaliteit toegevoegd aan mijn leven. Ik kan het iedereen aanraden.”

Wie is Marion?
Marion Kogelman-Bloo is van oorsprong docente en rondde naast een academische opleiding pedagogiek ook verschillende trainingen en cursussen op verschillende niveaus en binnen diverse aandachtsgebieden af. Met al haar kennis en ervaring biedt ze jou een helpende hand.

Wil je meer uit jezelf halen of zoek je rust in je leven? Centraal staan vertrouwen, jouw eigenheid en jouw behoeften. Marion is gecertificeerd mindfulness trainer, compassietrainer en trainer mindful ouderschap. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de trainingen, evenals sommige werkgevers, gemeenten en het UWV.

Meer weten over de mindfulness compassietraining of het werk van Marion Kogelman-Bloo? Neem contact op via de website.

Meer informatie op www.mindfulnessmetmarion.nl.

Mindfulness met Marion
De Heujmiete
Linderteseweg 56, Marienheem
t. 06 – 18291938
e. info@marionkogelmanbloo.nl
w. www.mindfulnessmetmarion.nl

Door Redactie