Enthousiasme, Professionaliteit èn Beleving.​

​Private Dining
Een complete avond verwennerij, een gastronomische beleving! ‘Keuken van Danny’ biedt u een hoogstaand culinair menu, welk prachtig te combineren is met mooie bijpassende wijnen. Een smaakvol menu wordt met u afgestemd op basis van het seizoen en van uw persoonlijke wensen. ‘Keuken van Danny’ onderscheidt zich niet alleen qua kwaliteit maar ook vooral qua dienstverlening. Danny kookt, het diner wordt uitgeserveerd en uw keuken wordt netjes achtergelaten, zodat u alle aandacht aan uw gasten kunt besteden en zelf ook optimaal kunt genieten!

‘Het is fantastisch bij mensen thuis een prachtig diner te mogen bereiden en serveren. Je merkt iedere keer opnieuw een écht ontspannen en intieme sfeer. Dat de gastheer- en/of vrouw na afloop van een diner aangeeft dat zij zich geen zorgen hoefden te maken over de organisatie en zij nét zoals de gasten konden genieten van een bijzonder en smaakvol diner, dat is geweldig, daar doe ik het voor!’

Wintermaanden
Het seizoen van paddenstoelen, wild en stoofpotten is aangebroken. Tijdens de herfst en winter verlangen we allemaal naar warme smaken en gerechten. Naast persoonlijke wensen worden de gerechten aangepast aan het seizoen en bereid met verse seizoens­ingrediënten.

Ook de feestmaanden staan weer voor de deur en ‘Keuken van Danny’ staat weer voor u klaar. Zij maken uw Kerstfeest of Kerstborrel tot een smaakvolle happening! Lekker thuis Kerst vieren maar geen behoefte aan winkelen en koken? Na het succes van vorig jaar heeft ‘Keuken van Danny’ ook dit jaar weer een prachtig 4-gangenmenu samengesteld.

In de feestmaanden volgen nog meerdere acties, zoals de Sinterklaas- en Oudejaarsborrelplank. En ook in januari staat ‘Keuken van Danny’ weer klaar om de nieuwjaarsreceptie of -borrel te verzorgen.

Meer weten?
Wilt u weten wat Danny Klink allemaal te bieden heeft, bezoek dan de website en ‘proef’ Keuken van Danny!​ Like zijn facebook- en/of instagram-pagina om op de hoogte te blijven van de laatste acties!

Keuken van Danny
t: 06 – 55 71 34 00
e: info@keukenvandanny.nl
i: www.keukenvandanny.nl

Door Redactie