Begin maart begon Danny Klink met zijn eigen onderneming: ‘Keuken van Danny’, niet wetende dat Nederland aan de vooravond van een lock down stond. De coronacrisis hoefde de plannen voor een eigen bedrijf natuurlijk niet tegen te houden maar het was wél nodig ze bij te stellen. (Startende) Ondernemers bedenken creatieve oplossingen om toch door te gaan met de uitvoering van hun bedrijfsplannen.

“Je weet dat ondernemen risico’s met zich meebrengt maar niemand had verwacht dat dit zou gebeuren. Toen de coronacrisis uitbrak, had ik net wereldkundig gemaakt dat ik voor mezelf was begonnen. Als je weet dat je goed bent in wat je doet, zijn er altijd kansen maar het is nu wel een grotere uitdaging. Ik beschik over een schat aan ervaring en ben enorm gemotiveerd om ‘Keuken van Danny’ de start te geven die het verdient”.

Door de coronacrisis moest ‘Keuken van Danny’ het maatwerk aanpassen, wat zijn de behoeften in deze onzekere tijden en wat is er mogelijk binnen de anderhalve meter regel. Creatieve oplossingen kwamen er door juist vanaf twee personen, borrelplanken en luxe feesthapjes te leveren. En dat is precies wat bij ‘Keuken van Danny’ hoog in het vaandel staat; maatwerk. De klanten ontvangen datgene wat voor hen relevant is.

Het assortiment is bij ‘Keuken van Danny’ daarom ook nooit standaard. De klanten kunnen de menu-suggesties opvragen en de bestelling naar eigen wensen samenstellen. Zo is er nu bijvoorbeeld veel vraag naar de thuis diners en barbecues op locatie, in eigen intieme sfeer uit eten. 

Inmiddels hebben al velen kennis gemaakt met ‘Keuken van Danny’. Het leveren van kwaliteit, het werken met exclusieve en ambachtelijke ingrediënten plús zijn bijzondere smaakcombinaties maken dat hij zich onderscheidt. Daardoor weten steeds meer mensen hem vaker te vinden en te benaderen. 

Feestmaanden
De feestmaanden staan weer voor de deur. Juist in deze tijden is het belangrijk waar mogelijk binnen de huidige regelgeving samenzijn op te zoeken. Dus thuis Kerst vieren met een klein gezelschap maar geen behoefte aan het winkelen en het koken? ‘Keuken van Danny’ bereidt een 4-gangenmenu en het enige wat de klant nog hoeft te doen is de finishing touch. Zo zet u binnen no time een 4-gangen diner op tafel. Uiteraard wordt dit geleverd met een korte instructie en geniet u van een geslaagd en ontspannen kerstdiner. 

Wilt u uw werknemers met de feestdagen bedanken voor hun inzet, flexibiliteit en betrokkenheid in het afgelopen jaar? Verras ze met een huisgemaakte rollade of borrelbox van ‘Keuken van Danny’. Wilt u uw werknemers liever bedanken met een ‘kerst­borrel’ aan de zaak of een cadeaubon geven; ook dat is mogelijk.  

Daarnaast zullen er in deze feestmaanden nog meerdere acties volgen, zoals bijvoorbeeld de Sinterklaas- en Oudejaars-borrelplank. En ook in januari staat ‘Keuken van Danny’ weer klaar om de nieuwjaarsreceptie of -borrel te verzorgen.

​Meer weten?
Wilt u weten wat Danny Klink allemaal te bieden heeft, bezoek dan de website en ‘proef’ Keuken van Danny!​ Like zijn Facebook- en/of Instagram-pagina om op de hoogte te blijven van de laatste acties!

Keuken van Danny
06 – 55 71 34 00
info@keukenvandanny.nl
www.keukenvandanny.nl

Door Redactie