‘Kruiper Tweewielers en Tuinmachines’, de naam doet zichzelf haast tekort. Immers kun je er niet alleen terecht voor een hippe e-bike of moderne grasmaaier, maar vind je er ook service en vakmanschap op hoog niveau. “We houden van ons vak en gaan altijd op zoek naar het beste voor onze klanten. Immers, wat je jezelf gunt, dat gun je een ander toch ook?’ Nu, aan de start van het seizoen, staan het team met een frisse blik en vol goede moed klaar om klanten van een flinke dosis vakmanschap te voorzien.

Dit is wat we het liefste doen
Al was het even wat anders dan anders, toch zorgde de hele situatie voor een positieve boost binnen het team. “We hebben de winter onder andere gebruikt om onze website flink aan te pakken.” De website is nu een combinatie van een ‘online etalage’ en webshop. Je vindt er niet alleen de tweewielers en tuinmachines, maar ook een uitgebreid overzicht van alle accessoires en overige artikelen. “Alle nieuwe producten komen direct online en je kunt gelijk zien of we het op voorraad hebben.” Veel klanten maken vervolgens een afspraak om het product op te komen halen. “Maar opsturen kan natuurlijk ook.” De website is een mooie toevoeging, maar ze blijven de klanten toch het liefst in de winkel ontvangen. “In de winkel kun je beter met de klant afstemmen of het product van hun keuze wel past bij hun wensen. Dat geldt voor fietsen, maar zeker ook voor accessoires.” Zodoende kun je er ook op afspraak terecht. “Eerlijk? De behoefte is er bij de klanten altijd al wel geweest, maar we stonden er vreemd genoeg nooit echt voor open. Nu zijn we er als team enorm blij mee. Je hebt alle rust en tijd voor je klanten en we kunnen nog meer service en advies geven. In de toekomst blijft het mogelijk om een afspraak te maken, maar vrijblijvend binnenlopen natuurlijk ook.”

Een milieuvriendelijk gemaaid gazon
Ronkende en razende grasmaaiers zijn steeds vaker verleden tijd. “Accu’s nemen de plaats in van de klassieke brandstofmotoren én slimme robotmaaiers winnen terrein”, aldus tuinmachine-specialist Eddie. “Als je volledig ontzorgt wilt worden, is zo’n robot een perfecte oplossing. De installatie van een robotmaaier is een fluitje van een cent met behulp van het meegeleverde stappenplan, maar we verzorgen het ook graag voor de klant.” Kortom, de service reikt verder dan alleen in de winkel. “En als de klant liever een andere kleur robotmaaier wil, dan past Eddie deze zelf voor je aan!” Voor wie toch het liefst lopend zijn of haar gazon maait, zijn ook de klassieke loopmaaiers in een elektrische uitvoering verkrijgbaar.

We willen relevant blijven
Een ding is duidelijk, bij Kruiper hebben ze de huidige tijd echt omarmd. “Er gebeurt zoveel, de markt is continu in ontwikkeling. We vinden het geweldig!” Normaal gesproken reist Marcel Kruiper jaarlijks naar Azië voor de laatste trends op fietsgebied. “Zo kunnen we vooruit blijven kijken en inspelen op wat komen gaat.” Het hele team schoolt zich dan ook regelmatig bij om op de laatste trends en technische aspecten in te kunnen spelen. “Want niet alleen de verkoop en het advies, maar ook eventuele reparatie van onze producten vergt de nodige kennis.” Van stil zitten hebben ze bij Kruiper nog nooit gehoord. “Net als de markt blijven wij ook continu in beweging. We vinden het veel te leuk. Bovendien willen we relevant blijven en het verschil kunnen blijven maken!”

Op de pas vernieuwde website vind je een compleet overzicht van alle tweewielers, tuinmachines, accessoires, fietsendragers, gasflessen, tuinzaden, fitness en nog veel meer. Wil je een persoonlijk advies? Maak dan telefonisch een afspraak. Het team van Kruiper Tweewielers ontvangt je graag!

Kruiper Tweewielers en Tuinmachines
Tjalkstraat 6, Raalte
kruipertweewielers.nl
t:  0572-362800

Door Redactie