Kwalitatief maatwerk als oplossing voor de wens van iedere klant

Afscheid nemen van de zomer, het valt sommigen zwaar. Gelukkig is het buitenseizoen met de terrasoverkappingen van Kluszon tot in de herfst en zelfs winter te verlengen. Beide seizoenen maken echter ook duidelijk dat de isolatiewaarde van de oude stalen kanteldeur in de garage nul is. En dus groeit vanaf de eerste herfstdagen de vraag naar nieuwe garagedeuren. Dat geldt ook voor kunststof kozijnen en sfeervolle raamdecoratie. Op al deze fronten blinkt Kluszon uit in kwalitatief maatwerk dat met persoonlijke service en nazorg dé oplossing voor ieders wensen biedt.  

Graag laat Rudi van Breen – naast Geert Reimert eigenaar van Kluszon – samen met verkopers  Ronald Kreileman en Niek Rijsemus zien hoe hun brede assortiment ieders woongenot kan ver-groten.

Overkappingen
“Zo maak je met onze terrasoverkappingen een eind aan de troosteloze aanblik van de tuin in herfst en winter. Je kunt de tuinmeubelen namelijk beschut buiten laten staan en zo een gezellige plek creëren waar zelfs de winterzon warm aanvoelt. Wij zien dat mensen daar steeds een stap verder in gaan. Waar eerst alleen voor een overkapping gekozen werd, komen wij nu vaak terug voor het plaatsen van zijwanden om het hele jaar door te kunnen genieten van een prachtige tuinkamer.”

Hoogwaardige garagedeuren
Als gezegd, ziet Kluszon de komende tijd de vraag naar garagedeuren stijgen. “Steeds vaker is een garage niet langer in gebruik als garage, maar doet het dienst als een uitbreiding van de bijkeuken. De wasmachine of andere apparatuur krijgt er een plek en dus moet de ruimte vorstvrij zijn. Wij leveren goed isolerende garagedeuren van diverse onderhoudsarme materialen die zeker ook qua inbraakpreventie vele malen aantrekkelijker zijn dat de oude stalen kanteldeuren. Ook leveren wij op afstand bedienbare aandrijvingen, zodat je zelf wel snel en eenvoudig de garage kunt betreden.”

Kroon kozijnen
Kluszon levert en monteert Kroonkozijnen, wat een succesformule blijkt te zijn. “De innovatieve kunstof kozijnen van dit Nederlandse merk kunnen al vanaf vier weken geleverd worden. De vele opties in maatwerk met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voldoen aan de strengste isolatie en veiligheidseisen en zijn leverbaar met het politiekeurmerk ‘veilig wonen’. Uniek is het ventilatiesysteem waarbij het openslaande deel in zijn geheel zo’n zes millimeter los te zetten is van het vaste kozijn. Geen ontsierende roosters meer en te voorzien van een kliksysteem om raamdecoratie zonder schroeven te kunnen bevestigen.”

Passende raamdecoratie
Ook op het gebied van raamdecoratie biedt Kluszon uitsluitend gerenommeerde A-merken. Zo ook van het merk Luxaflex dat uitblinkt in kwaliteit en nazorg. “Wij leveren alles behalve gordijnen. Voor ieder raam en ieder interieur hebben wij een oplossing op maat, al dan niet met smartphone te bedienen. Zelfs shutters voor ronde ramen zijn geen probleem. Veel bedrijven gaan dergelijke, in onze ogen leuke uitdagingen uit de weg, maar met onze jarenlange ervaring weten wij altijd goed werk te leveren.”

Aantrekkelijke acties voor binnen en buiten
Sallandse nuchterheid kenmerkt het team van Kluszon dat zich  geroepen voelt altijd het beste advies te geven. In de woonmaand oktober maakt een aantal acties voor binnen en buiten de gang naar de showroom in Raalte of Zwolle wel heel aantrekkelijk. Zo is de montage (mits voor 1 maart 2018 uitgevoerd) bij aanschaf van een terrasoverkapping of tuinkamer van Erhardt gratis. Bij aanschaf van een sectionale garagedeur is de aandrijving gratis en bij kunststof kozijnen van Kroon kozijn de 29 mm hr++ beglazing. Tot slot ontvangen klanten elk vierde raamdecoratieproduct gratis of vijftien procent korting op raamdecoratie van Zonnelux en Luxaflex.

Kluszon Raalte
Heesweg 7, 8102 HJ Raalte
0572 – 362935

Kluszon Zwolle
Benjamin Franklinstraat 20, 8013 NC Zwolle
038 – 3030236

info@kluszon.nl
www.kluszon.nl

Door Redactie