Botox, fillers een liquid facelift of een middel tegen overmatige transpiratie? Iedere zes weken is drs. Roos Wolthuizen van Dermaclinic te gast bij La Peau Salon de Beauté voor advies en behandeling. 

“Als onze klanten iets anders wilden of extra informatie over botox, fillers of een ooglidcorrectie, stuurden wij ze altijd door naar Dermaclinic”, vertelt Mignon, eigenaresse van La Peau. “Ik liep al langer rond met de gedachte om misschien ooit een samenwerking aan te gaan. Ik heb Dermaclinic altijd al zeer hoog in het vaandel gehad en ik dacht vaak: als ik dan iets wil, dan zou dit de juiste partij zijn om mee samen te werken. Alleen al om het feit dat Dermaclinic een oprechte filosofie heeft. Het is geen kliniek die per se een behandeling wil verkopen. Als een cliënt te jong is of de gewenste behandeling niet mooi, goed of gezond, dan geven ze dat eerlijk aan en wordt er duidelijk uitgelegd waarom ze het afraden. Daar houd ik van,” zegt Mignon, ”tenslotte hanteert La Peau precies dezelfde werkwijze.”

Twee zielen, één gedachte
Het bleken twee zielen met één gedachte. Dermaclinic kwam bij La Peau met het idee voor een samenwerking. En zo geschiedde: Sinds afgelopen januari is drs. Roos Wolthuizen eens in de zes weken aanwezig bij la Peau Salon de Beauté. Roos adviseert niet alleen, maar verzorgt ook behandelingen. Hierbij valt onder meer te denken aan injectables. Omdat met het verstrijken van de tijd het gezicht verandert, kan het voelen of het gezicht niet meer goed past bij het innerlijke gevoel. De elasticiteit vermindert in de loop der jaren en de contouren veranderen. Door middel van injectables kan het volume van de huid worden hersteld en kunnen rimpels zachter worden gemaakt. Fillers zorgen hierbij voor een gladdere huid en rimpels krijgen minder kans. Het wordt toegepast bij bijvoorbeeld ingevallen wangen of bij een verslapte huid rond de kin en/of kaak. Ook een behandeling met botuline-toxine behoort tot de mogelijkheden. Deze methode geeft de spieren rust en vermindert de rimpels in het gezicht. Denk aan fronsrimpels, een onrustige kin of kraaienpootjes. Het gevolg van deze behandeling is een zachter uiterlijk met een minder strenge uitdrukking. Deze behandeling wordt ook ingezet bij hoofpijn, bij tandenknarsen en bij overmatige transpiratie.

Uit de taboesfeer
De dames van la Peau zijn blij met Roos als aanvulling in de salon. “Het is heel prettig dat we voor onze clientèle een compleet aanbod hebben. Naast onder meer Mesotherapie, IPL, Dermapeel en permanente make-up, kunnen we onze klanten ook voorzien in de groter wordende vraag naar cosmetische ingrepen,” vertelt Mignon. “De taboesfeer waarin het lange tijd verkeerde zien we keren. En dat is goed, want de resultaten zijn werkelijk prachtig en niet onbelangrijk; zeer natuurlijk. Daarnaast werkt Dermaclinic met wetenschappelijk bewezen veilige behandelmethodes die zeer effectief zijn. En dat is vanzelfsprekend een voorwaarde in onze salon.”

La Peau Salon de Beauté
Nieuwe Markt 6A
8102 CG Raalte
0572 851 167
www.lapeau.nl
info@lapeau.nl

Openingstijden:
Maandag: 9.00 – 21.30 uur
Dinsdag: 9.00 – 17.30 uur
Woensdag: 9.00 – 21.30 uur
Donderdag: 9.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 9.00 – 21.30 uur
Zaterdag: Gesloten

Inloopuren
Maandag t/m vrijdag : 13:00 – 13:30 uur
Maandag, woensdag en vrijdag : 17:00 – 17:30 uur

Door Redactie