“Alleen het vooruitzicht al om nooit meer in de weer te hoeven met scheermesjes, epileer- of harstechnieken.”

Simone, een vaste klant van La Peau Salon de Beauté verteld: “Ik kom graag bij la Peau Salon de Beauté, dat mag duidelijk zijn. En zoals velen van jullie weten is er best een verschil tussen de ene salon en de andere. Persoonlijk vind ik het een fijn idee dat la Peau een voorloper is op schoonheidsgebied. Maar ook het gevoel dat je krijgt op het moment dat je hier over de drempel stapt. Is het de beleving en de weldaad van een Spa, is het de hartelijkheid van de dames, of zijn het de behandelingen zelf? Ik moet concluderen dat het een combinatie van alle drie factoren is. En misschien nog wel het meest belangrijk is, dat je je hier zo op je gemak voelt. Daar zorgen Mignon, Mandy en Manon voor. Lekker down to earth zijn de dames, zonder opsmuk en met veel kennis van hun producten en behandelingen.”

Mignon: “Onze kennis houden we graag up-to-date, we volgen heel regelmatig trainingen, want we willen op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast vinden we betrokkenheid bij onze klanten belangrijk. Niet alleen tijdens een behandeling, maar juist ook erna. Doordat we met medische producten werken, is de nazorg essentieel. We bellen onze klanten altijd, om te informeren hoe het gaat. Misschien kunnen we nog iets doen of in elk geval horen we dan even hoe het gaat.”

Simone reserveerde bij Mignon een ontharingsbehandeling door middel van de IPL methode (Intense Pulsed Light). “Tenslotte kun je maar vast een (definitieve) haarvrije zone hebben, vóórdat de zomer begint. Alleen het vooruitzicht al om nooit meer in de weer te hoeven met scheermesjes, epileer – of harstechnieken (die ik toch nooit onder de knie krijg, zonder mezelf toe te takelen). Volgens Mignon is dit ook het seizoen bij uitstek voor een IPL behandeling.” Mignon legt uit: “Een IPL behandeling kan het best gestart worden in de winterperiode, of in het begin van de lente. Zo kun je ten tijde van de zomer met gerust hart, vrij van beharing, in je zomeroutfit. Een fijne bijkomstigheid is dat we in de maanden maart en april 25% korting geven op deze behandeling.”

“Naast deze actie heeft la Peau trouwens nog twee fijne aanbiedingen; bij een huidverbeterende duo gelaatsbehandeling van 60 minuten, ontvangt de tweede persoon een korting van 50%. U betaalt dan geen € 64,75 per persoon, maar € 48,50 per persoon. En reserveert u voor uzelf een luxe gelaatsbehandeling van 75 minuten, betaalt u geen € 81,00 maar € 70,00 en u ontvangt bovendien een gratis masker ter waarde van € 52,50.”

“Afijn, mijn allereerste IPL sessie die snel en pijnloos was, is achter de rug. Wilt u ook geen tijd meer verspillen aan het steeds weer verwijderen van ongewenste haartjes, of wilt u zo’n heerlijke gelaatsbehandeling voor uzelf of samen met uw partner, buurvrouw of dochter? Maak dan gauw een afspraak, het is het meer dan waard!”


Knip uw voordeel uit de Heino- of Raalte Koerier en maak ook een afspraak bij La Peau!

——————

Reserveert u voor uzelf voor 30 april 2019 een gelaatsbehandeling van 75 minuten, dan betaalt u geen € 81,00 maar € 70,00! U ontvangt bovendien een gratis masker ter waarde van € 52,50.
De actie is geldig  t/m 30 april 2019.

——————

Boek nu een IPL behandeling en ontvang 25% korting!
De actie is geldig  t/m 30 april 2019.

——————-

Wanneer u voor 30 april 2019 een duo gelaatsbehandeling van 60 minuten boekt, ontvangt de tweede persoon een korting van 50%. U betaalt dan slechts € 48,50 per persoon!
De actie is geldig  t/m 30 april 2019.

——————-

La Peau Salon de Beauté
Nieuwe Markt 6A
8102 CG Raalte
0572 851 167
info@lapeau.nl
www.lapeau.nl

Openingstijden:
Maandag : 9.00 – 21.30 uur
Dinsdag : 9.00 – 17.30 uur
Woensdag : 9.00 – 21.30 uur
Donderdag : 9.00 – 17.30 uur
Vrijdag : 9.00 – 21.30 uur
Zaterdag : Gesloten

Inloopuren:
Maandag t/m vrijdag : 13:00 – 13:30 uur
Maandag, woensdag en vrijdag : 17:00 – 17:30 uur

Door Redactie