‘Een salon die omarmt’

Als ik aankom staat de deur van La Peau al wagenwijd open. Er klinken vriendelijke stemmen binnen. Mignon komt aangelopen en heet me hartelijk welkom. Ze wijst me de weg. Het ruikt er heerlijk, ik ontspan meteen. Een stijlvolle inrichting, rustgevende kleuren, overzichtelijk geëtaleerde producten van voornamelijk Payot en Obagi op het label, twee van de favorieten zal later blijken. Haar persoonlijkheid vlindert door de zaak. Eigenaresse en haar salon omarmen je!

‘’Dit vind ik het belangrijkste,” licht Mignon even later toe. “Onze gasten moeten zich hier welkom en goed voelen. Wij doen er alles aan om dit te bewerkstelligen.’’ Ze beseft als geen ander hoezeer je kunt verlangen naar een moment voor jezelf, in een omgeving waar helemaal niets van je gevraagd wordt. Ze zegt: ‘’Hier kun je je verzorging even uit handen geven aan mensen die het beste uit jouw huid halen.”

Mignon, Mandy en Manon combineren hun kennis dus vooral met persoonlijke aandacht. ‘’Iedereen is anders, elke huid is anders, reageert anders. Bovendien verandert de huid, als gevolg van hormoonwisselingen, iedere zes weken. De deur van de salon gaat op slot wanneer Mandy, Manon en ik bezig zijn. Ook de telefoon wordt dan niet beantwoord. ‘Eventjes’ weglopen tijdens een behandeling, hoort er niet bij. Precies om deze reden houdt de salon informatieve inloopuren. Zo kunnen we iedereen volledige aandacht geven,” aldus Mignon.

Eigenlijk hoef ik niet meer te vragen waarin La Peau onderscheidend is. De beleving zegt alles. De salon is door beautymagazine Nouveau, niet voor niets uitgeroepen tot één van de beste salons van Nederland. Ik raak nieuwsgierig naar de verschillende behandelingen. Naast onder andere permanente make-up, gelaatsbehandelingen zoals Dermapeel (intense dieptereiniging/fruitzuur peelingen) en IPL (oplossing voor overbeharing, couperose en acne) werkt de salon met Micro-Needling. Dit is een dermo-cosmetische behandeling om huidveroudering effectief tegen te gaan. Als het effect van een crème z’n limiet heeft bereikt en cosmetische chirurgie een stap te ver is, biedt deze SkinNeedler uitkomst. Deze methode voorziet de huid namelijk letterlijk van nieuw leven. ‘’Heel plat gezegd, maken de ultra fijne naaldjes doelgerichte micro wondjes, zonder de huid te beschadigen. Omdat de huid zich snel wil herstellen, zorgt het onmiddellijk voor nieuw leven in vermoeid weefsel,’’ vertelt Mignon. Ze zegt: ‘’In principe doet de huid het zelf. Micro-Needling help hier een handje.”

Ze toont me ‘voor’ en ‘na’ foto’s van het resultaat bij een klant die haar leven lang worstelde met een ‘lastige’ huid. Het resultaat is verbazingwekkend. Waar zij aanvankelijk groefjes en rimpels had, is hier na zes behandelingen nauwelijks nog iets van terug te vinden. Ik zie een gezonde, strakke huid.

Mignon overhandigt me een boekje over gezichtgymnastiek én ik maak, enthousiast geworden door haar verhaal, een afspraak voor een behandeling.

La Peau Salon de Beauté
Nieuwe Markt 6A, 8102 CG Raalte
Tel. 0572 851 167
Website : www.lapeau.nl
Email : info@lapeau.nl


Openingstijden:
Maandag : 9.00 – 21.30 uur
Dinsdag : 9.00 – 17.30 uur
Woensdag : 9.00 – 21.30 uur
Donderdag : 9.00 – 17.30 uur
Vrijdag : 9.00 – 21.30 uur
Zaterdag : Gesloten

Inloopuren
Maandag t/m vrijdag : 13:00 – 13:30 u.
Maandag, woensdag en vrijdag : 17:00 – 17:30 u.


Knip uw voordeel uit de Heino Koerier en maak ook een afspraak bij La Peau!


SkinNeedler kuur van 6 behandelingen van € 900,00 Voor € 825,00
Anti-age behandelingen om rimpels en verslapping tegen te gaan.
Bij deze behandelingen ontvangt u een gratis verzorgingskit die de kuur ondersteunt t.w.v € 100,00
De actie is geldig t/m 30 november 2018
———-


Dermapeel kuur van 4 behandelingen van € 320,00 voor € 260,00
Intense dieptereinging/fruitzuur peeling, die de huid stralender en steviger maakt.
Bij deze kuur ontvangt u een gratis anti-age masker t.w.v € 51,50
De actie is geldig t/m 30 november 2018
———-

Door Redactie