Elke dag lekkere gerechten eten, maar toch een slanker figuur krijgen. Dat is het uitgangspunt van My-LifeSlim. Carry Balster van My-LifeSlim in Wijhe helpt mannen en vrouwen om overtollige kilo’s kwijt te raken, en belangrijker om ze niet meer terug te krijgen.

Spaanse mosselen, volkorenspaghetti met tartaarballetjes, limoencouscous met spinazie en kip. Het zouden drie gerechten kunnen zijn van een My-LifeSlim weekmenu. My-LifeSlim staat dan ook niet voor een dieet waarbij je flink moet afzien om kilo’s kwijt te raken. Het is eerder het aanmeten van een nieuwe levensstijl. Eentje waarbij je simpelweg geen suiker en vetarm eet en genoeg gerechten kent die je gemakkelijk binnen ieder gezin toepast.

‘’Met My-LifeSlim kun je alles wat je eet gewoon in de supermarkt kopen” ,stelt Carry. Je hoeft niet aan de shakes of dat soort producten. Je eet gewoon lekkere, maar suikervrije en vetarme dingen, en verliest daardoor gewicht. Ik leer mensen waar ze op moeten letten als ze iets kopen in de winkel: de ene cracker bevat bijvoorbeeld suiker en de andere cracker niet. Als aanvulling horen er bij My-LifeSlim natuurlijke voedingssupplementen, puur ter ondersteuning. Ze ondersteunen de spiermassa en dragen bij aan een goede vetverbranding en verminderd hongergevoel. Carry heeft in de afgelopen bijna 10 jaar al menig man en vrouw naar zijn of haar streefgewicht zien behalen.

‘’Het moeilijkste is om op gewicht te blijven. Daarom vindt er nacontrole plaats, waarbij ik nog wat adviezen en tips geef om het juiste te blijven eten. Vakanties en verjaardagen bijvoorbeeld kunnen uitdagingen zijn. Daarnaast zijn er suikervrije producten, zoals bepaalde soorten fruit, die we na het behalen van het streef-gewicht weer terugbrengen in het eet-patroon. Maar dan wel op zo’n manier, dat het geen negatief effect heeft. ” Met My-LifeSlim heb je altijd een stok achter de deur”. Ik ontvang elke week mensen die met My-LifeSlim bezig zijn, en help ze om die nieuwe levensstijl helemaal eigen te maken , zodat het uiteindelijk vanzelfsprekend is om suikervrij en vetarm te eten.

My-LifeSlim Wijhe
Carry Balster
Beatrixlaan 50-52, 8131 AS Wijhe
06-506 117 64
carrybalster@mylifeslim.com
www.mylifeslim.com

Uitsluitend op afspraak

Door Redactie