Buikpijn, moeheid, stress, allergieën, spijsverteringsproblemen, hoofdpijn, spierpijn en andere kwaaltjes. Je hoeft er niet mee te leren leven en het is vaak te behandelen zonder pilletjes of chemische middeltjes, zo weet de eigenaresse van ELEWA uit Raalte.

Ewa Bouman-Lewandowska studeerde af als Kinesioloog om zich vervolgens verder te scholen in het behandelen van allergieën, darmgezondheid, trauma’s en stress gerelateerde klachten. Binnen haar bedrijf ELEWA bundelt zij sinds jaren wetenschappelijke inzichten met de complementaire geneeskunde en biedt zij zorg op maat aan volwassenen en kinderen.

Ewa maakt gebruik van verschillende methodes waaronder de Asyra scan (tevens bioresonantie).Bij het eerste consult wordt getest op voeding, allergieën, onverwerkte emoties, te korten aan vitaminen en mineralen, de staat van organen en blokkades in het energiesysteem en meer. Met deze informatie maakt Ewa jouw meest effectieve behandelplan.

Allergieën behandelingen

Allergieën kunnen succesvol behandeld worden met NAET/Total Reset methode, een pijnloze, veilige, effectieve methode waaraan geen medicatie te pas komt en daarom ook geschikt is voor zuigelingen en kleine kinderen. Ewa zei: “Het blijft nog steeds indrukwekkend om kleine kinderen van hun jeuk of buikpijn af te helpen of volwassenen van hun jarenlange, soms allesbepalende allergieën af te helpen”.

Stress en verstoorde balans in de darmen

Dit is de grootste boosdoener voor onze gezondheid. Hoe meer stress je hebt, hoe minder goed het met je darmbacteriën gaat en hoe groter de kans is dat je op lange termijn ontstekingen ontwikkelt. Om je darmgezondheid te verbeteren, dien je eerst de darmschade te herstellen, ontstekingen te verlichten, de epitheliale bekleding te beschermen en een gebalanceerde microbioom te behouden.

Trauma en Stress

In haar praktijk gebruikt Ewa een methode waardoor het lichaam zelf in staat is om diepe langdurige spanning in je lichaam te ontladen maar ook laat herstellen. Het maakt niet uit of je last hebt van werkstress, overmatige zorgen, conflicten in relaties, fysieke stress, trauma of PTSS.
Het is niet nodig om over pijnlijke ervaringen van ons te praten. Dat betekent dat je je verhaal niet hoeft te vertellen. Het mag wel, maar het hoeft niet. En dat kan prettig zijn.
Daarbij leert ze je deze methode zelf huis te gebruiken.

Praktijkvoorbeeld

Een vrouw had darmproblemen en was ontzettend moe. Op basis van de Asyra scan constateerde Ewa een verstoring in darmmicrobioom, een aantal voeding allergieën maar ook onverwerkte emoties. Vanaf de eerste behandeling knapte ze op. De vrouw kreeg de juiste voedingsadviezen en natuurmiddelen om haar microbioom te balanceren. Daarna zijn de allergieën en onverwerkte emoties behandeld. Haar buikpijn is weg en ze kan meer producten eten zonder last te krijgen. Ze slaapt beter en ervaart meer rust. Zelf zei ze: “Mijn leven is terug ”.

Soms is het een kleine stap om je gezondheid te verbeteren.

Wil je meer weten? Bel dan even. Praktijk ELEWA, Patrijs 52 te Raalte, tel. 06 255 07 365, e-mail: ewa@elewa.nl. Website- www.elewa.nl

ELEWA
Patrijs 52, Raalte
Tel. 06 255 07 365
ewa@elewa.nl
www.elewa.nl

Door Redactie