Cardioloog Daisy Marie van Westing verzorgt op donderdagavond 6 juni een lezing in de Ludwig Kliniek Raalte. De organisatie is in handen van Soroptimistclub SallAnders.

Op Internationale Vrouwendag opende de Ludwig Kliniek Raalte officieel haar deuren; een kliniek gespecialiseerd in hartklachten bij vrouwen. Het aantal vrouwen met hartklachten stijgt, mede door een veranderde leefstijl. Werk, veel zitten en roken kunnen een oorzaak zijn van een hoger risico op hart- en vaatziekten. Hartklachten bij vrouwen vragen om een andere aanpak dan bij mannen. Niet alleen verschillen de oorzaken en symptomen, maar beide geslachten hebben ook hun eigen manier van communiceren.

Cardioloog Daisy Marie van Westing (verbonden aan de Ludwig Kliniek) neemt de bezoekers mee in de fascinerende wereld van het vrouwenhart. Iedereen is welkom. De lezing begint om 19.30 uur; de inloop start om 19.00 uur. De Ludwig Kliniek is gevestigd aan de Drostenkamp 1a in Raalte. Aanmelden (vóór 3 juni) kan via lisettestappenbelt@gmail.com.

Door Redactie