Ruim een jaar geleden opende ‘Shell Poort van Raalte’ op de rotonde aan de N348. En wie dacht dat je er alleen kunt tanken of je auto kunt wassen heeft het mis. Bij dit multifunctionele en moderne tankstation kun je namelijk ook terecht voor een heerlijke lunch.

Comfortabele zitjes, vriendelijke bediening en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Op de vraag waarom gasten eens moeten komen lunchen hebben ze bij ‘Shell Poort van Raalte’ snel een antwoord: “Misschien weet niet iedereen het, maar je vindt bij ons een volwaardige lunchroom. Totaal anders dan een broodjescorner bij een regulier tankstation. Het is ècht een apart gedeelte, we hebben zitjes, vriendelijke bediening en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.”

Van maandag t/m zaterdag staat het enthousiaste team klaar om gasten te verwelkomen en ze in de watten te leggen. Het assortiment is zeer divers en bestaat uit verschillende broodjes, salades, hamburgers, verse sappen, smoothies, uitsmijters èn goede koffie. “Goede koffie vinden we erg belangrijk. Daarom serveren we alleen maar koffie van baristakwaliteit.” Daarbij is er ook volop keuze uit zoete lekkernijen. Ook vind je er elke maand een ‘Broodje van de maand’ voor een scherpe prijs. “Ons broodje ‘Kip Rotonde’ is inmiddels erg populair en favoriet bij veel van onze gasten. Een aanrader!”

Belegde broodjes met lokale producten
Het is ook mogelijk om vers belegde broodjes af te halen. “Veel klanten van het tankstation maken er gebruik van en ook steeds meer bedrijven weten ons te vinden. We verzorgen broodjes voor een heel aantal bedrijven in Raalte. In de afgelopen periode zijn dat er steeds meer geworden.” Service staat daarbij hoog in het vaandel. “Van maandag t/m zaterdag tussen 10.30 en 14.00 uur komen we de broodjes graag bij de bedrijven bezorgen!” De bestelling kan telefonisch worden doorgegeven via 088-4546485. Naast het feit dat ze uitsluitend verse producten gebruiken, komen een heel aantal van deze producten ook nog eens van bedrijven uit de buurt. “We vinden het mooi om op deze manier samen te werken. Onze broodjes komen onder andere van ‘Echte Bakker Jorink’ en we beleggen ze onder andere met vlees van ‘Maurits Vlees & Vers’.” Naast deze mooie samenwerking en de kwaliteit van de producten zorgt het ook voor herkenning bij de gasten.

Happy Stones
Het is inmiddels een wereldwijde rage. En wie goed heeft opgelet ziet ze ook in Raalte opduiken: Happy Stones. Vrolijk beschilderde stenen die verstopt worden door kunstenaars en bij het vinden een glimlach op het gezicht van de vinder moet toveren. De rage heeft het team van ‘Poort van Raalte’ geïnspireerd tot houden van een leuke actie. “Samen hebben wij ook stenen beschilderd. Binnenkort gaan we ze op verschillende plekken verstoppen.” Op de stenen staan producten van de lunchroom afgebeeld. “Als mensen een steen vinden en hem bij ons inleveren krijgen ze het afgebeelde product gratis. Leuk toch?!” Wil je niks van deze of andere acties missen? Houd dan de Facebook-pagina en Instagramaccount van ‘Shell Poort van Raalte’ in de gaten.

Naast de lunchroom is ‘Shell Poort van Raalte’ dé plek voor een volle tank of een wasbeurt in de moderne wasstraat.
‘Shell Poort van Raalte’ is geopend op:
Maandag t/m vrijdag: 06.00 – 22.00 uur
Zaterdag: 07.00 – 22.00 uur
Zondag: 08.00 – 22.00 uur

Shell Poort van Raalte
Nieuwe Deventerweg 17
8101 PM Raalte
Tel: 088-4546485

 

Door Redactie