Vanaf september is Profile Raalte te vinden op een nieuwe locatie. Met de vertrouwde service en Sallandse nuchterheid staan Benno en Odilia Klein Koerkamp, en het team klaar voor hun klanten aan de Zompstraat in Raalte. 

“Nieuwe mogelijkheden op een toplocatie”, zo omschrijft Benno de stap van zijn bedrijf. Vanwege de verkoop van het huidige pand moest hij op zoek naar een nieuwe plek voor de garage, die inmiddels een begrip is geworden in Raalte. Als geluk bij een ongeluk kwam het splinternieuwe pand aan de Zompstraat 34 op zijn pad. 

Trots
Negen jaar geleden namen Benno en Odilia de Profile vestiging  over aan de Grundelstraat.  “We begonnen met één monteur en inmiddels hebben we er vier. Aangezien het nieuwe pand op een zichtlocatie ligt, zou het maar zo kunnen dat we in de toekomst nog wel meer versterking nodig hebben.” De afgelopen jaren bouwde hij een trouwe klantenkring op. Trots, maar bescheiden vertelt hij over zijn de gemiddelde klantenwaardering van een 9,1. “Die waardering van klanten vind ik heel belangrijk, ze zijn een spiegel voor mij.” Benno denkt dat hij deze waardering vooral te danken heeft aan het open eerlijke advies dat hij en zijn monteurs aan de klanten geven. “Vroeger hing boven de balie een bord waarop stond: ‘Wij doen niets meer dan nodig is’ en dat is precies waar wij voor staan. Wij zijn oplossingsgericht en kijken goed naar wat het beste voor de klant is. Een klant die weinig rijdt heeft hele andere dingen nodig dan een klant die veel rijdt”, legt Benno uit.

Goede band
Het nieuwe pand krijgt dezelfde vertrouwde uitstraling als de huidige garage aan de Grundelstraat. Op de nieuwe locatie komt een nieuwe brug en nieuwe uitlijnapparatuur. “Met deze uitlijnapparatuur lijnen we ook uit voor de collega-garagebedrijven. Die samenwerking met andere garages vinden wij erg belangrijk, we hebben onderling een goede band. Je hebt elkaar toch nodig en samen staan wij sterk.” Het nieuwe gebouw is met zonnepanelen ook op het gebied van duurzaamheid klaar voor de toekomst. 

Meer dan banden
Wat veel mensen niet weten is dat klanten voor meer dan alleen banden terecht kunnen bij Profile Raalte.  “We zijn een allround garage die alle reparaties uitvoeren.”  Maar ook voor APK-keuring, bandenopslag en aircoservice zijn klanten bij Benno en zijn team aan het juiste adres.  De (lease) rijders van (elektrische) auto’s zijn van harte welkom in ons nieuwe bedrijf. “We voldoen aan alle eisen en de monteurs hebben speciale scholing gevolgd, want het onderhouden van elektrische auto’s is wel een andere tak van sport”, vindt Benno.  Met alle kennis en apparatuur op de nieuwe plek is Benno volvertrouwen voor de toekomst. “Ik vind het belangrijk dat mensen dichtbij huis terecht kunnen voor betrouwbare reparaties. Veel dealers vertrekken naar grotere plaatsen en wij vinden het juist belangrijk dat Sallanders hun onderhoud en reparaties dicht bij huis kunnen laten doen. “

“Die waardering van klanten vind ik heel belangrijk, ze zijn een spiegel voor mij.”

Vanaf september is het Profile Raalte is gevestigd aan de Zompstraat 34.
www.profile.nl/vestigingen/raalte

Door Redactie